• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Thuja-lannoitteet

Thuja-lannoitteiden avulla voit huolehtia kunnolla ikivihreiden puiden voimasta, terveydestä ja elävästä väristä. Tujuja, joita kutsutaan yleisesti arborvitaeiksi, on saatavana hämmästyttävän laajasta valikoimasta lajikkeita, joilla on yksi yhteinen asia: erityiset ravitsemukselliset vaatimukset, jotka voidaan tyydyttää juuri näille havupuille omistetuilla ammattituotteilla. Löydät laaja valikoima thuja-lannoitteita monilta tunnetuilta tuotemerkeiltä myymälässämme: alla löydät tämän luokan premium-tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Katso tarkemmin!

Target Thuja -mikroravinteita sisältävää lannoitetta, joka estää neulojen ja vaakojen ruskistumista, on saatavana erikokoisina. Valitse yksi niistä puutarhassasi kasvavien arborvitaattien määrän mukaan. Ei ole vaaraa maksaa liikaa! Florovitin "100 dni" (100 päivää) Thuja-lannoite nauttii myös suurta suosiota. Tämän helposti levitettävän rakeistetun kasviruoan mukana tulee erityinen kaava, joka varmistaa pitkäaikaiset vaikutukset. Meillä on myös jotain erityistä kaikille välittömästi vaikuttavien nestemäisten tuotteiden faneille, "Zielony Dom" -lehtilannoite Thujasille käyttövalmis kastelukannussa. Tämä tiivistetty hätälannoite soveltuu täydellisesti heikkojen ja tautien vaivaamien puiden täydentämiseen ja palauttamiseen elämään. Sinun tarvitsee vain kiinnittää kastelukannu lannoitteella puutarhaletkuun ja kastella kasvit, jotta ne saavat kaikki ravintoaineet. Jos aiot huolehtia ikivihreistäsi, aloita levittää Targetin syksyn havupuulannoitetta kesän lopussa. Tämä tuote lisää arborvitojen sitkeyttä ja pakkasenkestävyyttä. Sen avulla voit valmistaa puita ja pensaita talveksi ja poistaa paleltumisongelman. Tarkista se!

Kehotamme sinua oppimaan lisää myymälämme tarjouksesta. Tee ostoksia nopeasti, kätevästi, tyytyväisyystakuulla ja hyödynnä edullisia hintoja!

Pitkäikäinen havupuulannoite "100 dni" (100 päivää) - Florovit® - 1 kg - -10%
10.09 11.21
Kampanja päättyy
Thuja-lannoite - suojaa neulanruskistumiselta - Target® - 1 kg - -10%
11.54 12.83
Kampanja päättyy
Thuja-lannoite - suojaa neulanruskistumiselta - Target® - 4 kg - -10%
35.10 39.00
Kampanja päättyy
Pitkäikäinen havupuulannoite "100 dni" (100 päivää) - Florovit® - 4 kg - -10%
39.83 44.26
Kampanja päättyy
Pitkäikäinen havupuulannoite "Iglaki Plus" (Conifer Plus) - Compo® - 4,5 kg - -10%
41.80 46.44
Kampanja päättyy
Havupuulannoite mikroravinteilla - Target® - 8 kg - -10%
60.78 67.53
Kampanja päättyy