• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове от туя

Торовете Thuja ви позволяват да се грижите правилно за енергичност, здраве и ярко оцветяване на вашите вечнозелени дървета. Туите, често наричани арборвити, се предлагат в зашеметяващо богат избор от сортове, които имат едно общо нещо: специфични хранителни изисквания, които могат да бъдат удовлетворени с професионални продукти, посветени на тези много иглолистни дървета. В нашия магазин ще намерите богат асортимент от торове от туя от много известни марки: по-долу можете да намерите първокласни продукти от тази категория на конкурентни цени. Погледни отблизо!

Торът Target Thuja с микроелементи, който предпазва иглите и люспите от потъмняване, се предлага в различни размери. Изберете една от тях според броя на дървесниците, които растат във вашата градина. Няма риск от надплащане! "100 дни" (100 дни) Thuja Тор от Florovit също се радва на голяма популярност. Тази лесна за прилагане гранулирана растителна храна се предлага със специална формула, която осигурява продължителни ефекти. Имаме и нещо специално за всички почитатели на незабавно ефективните течни продукти, торовете за листа за туи „Zielony Dom“ в готовата за употреба лейка. Този концентриран авариен тор е напълно подходящ за допълване и възстановяване на слаби и измъчени от болести дървета. Трябва само да прикрепите лейката с тора към градинския маркуч и да напоите растенията, за да им осигурите пълния набор от хранителни вещества. Ако възнамерявате да се погрижите допълнително за вечнозелените си растения, започнете да прилагате Есенния иглолистен тор от Target в края на лятото. Този продукт повишава издръжливостта и устойчивостта на замръзване на арборвитите. Това ще ви позволи да подготвите дърветата и храстите си за зимата и да премахнете проблема с измръзването. Виж това!

Любезно Ви препоръчваме да научите повече за офертата на нашия магазин. Пазарувайте бързо, удобно, с гаранция за удовлетворение и се възползвайте от нашите достъпни цени!

Течен туя и Confer тор - "Moc Zieleni" (Green Burst) - Target® - 1 литър - -10%
16.59 лв 18.43 лв
Промоцията приключва
Тор Thuja - предпазва от покафеняване на иглата - Target® - 1 кг - -10%
23.09 лв 25.65 лв
Промоцията приключва
Тор Thuja (arborvitae) - бърз растеж, интензивно оцветяване - Florovit® - 3 кг - -10%
37.42 лв 41.58 лв
Промоцията приключва
Тор за туя и арборвита - опаковка за лейка за пълнене - Zielony Dom® - 950 мл - -10%
38.66 лв 42.95 лв
Промоцията приключва
Тор Thuja - предпазва от покафеняване на иглата - Target® - 4 кг - -10%
70.20 лв 78.00 лв
Промоцията приключва
Дълготраен иглолистен тор "100 дни" (100 дни) - Florovit® - 4 кг - -10%
79.66 лв 88.51 лв
Промоцията приключва
Дълготраен иглолистен тор "Iglaki Plus" (Conifer Plus) - Compo® - 4,5 кг - -10%
83.59 лв 92.88 лв
Промоцията приключва
Иглолистен тор с микроелементи - Target® - 8 кг - -10%
121.56 лв 135.07 лв
Промоцията приключва