• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове от туя

Торовете за Туя ви позволяват да осигурите жизнеността, здравето и наситения цвят на вашите вечнозелени дървета. Туите, също известни като дървета на живота, се представят в изключително разнообразие от сортове, всички споделящи една обща характеристика: специфичните им хранителни нужди, които могат да бъдат задоволени с нашите професионални продукти, проектирани за тези уникални хвойници. Нашият магазин предлага широка гама торове за туя от известни марки на конкурентни цени. Открийте нашата премиум селекция по-долу!

Целевият Тор за Туя с Микроелементи, който предотвратява изсветляването на иглите и чушките, е наличен в различни размери. Изберете този, който отговаря на броя на вашите дървета на живота в градината ви, без да се притеснявате за прекомерни разходи. "100 дни" Торът за Туя на Флоровит е още един популярен избор. Този лесен за употреба гранулиран растителен тор разполага със специална формула за продължителна ефективност. За тези, които предпочитат незабавни резултати, предлагаме "Zielony Dom" Течен Листен Тор за Туя в готова за употреба кана за поливане. Този концентриран спешен тор е идеален за оживяване на слаби и болни дървета. Просто закрепете каната за поливане към вашата градинска маркучка и полейте растенията си, за да им предоставите необходимите хранителни вещества. За да защитите още повече вашите вечнозелени дървета, започнете да използвате Есенен Тор за Четинести Растения на Таргет в края на лятото. Този продукт подобрява зимната устойчивост и замразяването на вашите туи, готвейки ги за зимата и намалявайки риска от замръзване. Изследвайте нашата гама сега!

Поканваме ви да разгледате селекцията в нашия магазин. Насладете се на бързи и удобни пазарувания с гаранция за удовлетвореност и възползвайте се от нашите привлекателни цени!