• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Tuja Műtrágyák

A Thuja műtrágyák lehetővé teszik, hogy biztosítsa örökzöldek fáinak vitalitását, egészségét és élénk színét. A Thuja, más néven életfák, elképesztően változatos fajtaválasztékkal rendelkezik, mindegyik közös tulajdonsággal: specifikus táplálékigényekkel, amelyeket professzionális termékeinkkel elérhetnek ezekhez a különleges tűlevelűekhez. Üzletünk számos neves márka thuja-műtrágyáit kínálja versenyképes áron. Fedezze fel prémium választékunkat alább!

Cél Thuja-műtrágyánk mikroelemekkel, ami megakadályozza a tűk és pikkelyek barnulását, különböző méretben kapható. Válassza azt, amelyik megfelel kertjében lévő életfák számának anélkül, hogy aggódna a túlzott kiadások miatt. A Florovit "100 napos" Thuja-műtrágya egy másik népszerű választás. Ez az könnyen használható granulált növényi tápanyag különleges formulát tartalmaz hosszan tartó hatásért. Az azonnali eredményeket kedvelőknek kínáljuk a "Zielony Dom" Thuja leveles műtrágyát, amelyet készen használható öntözőkannában talál. Ez a koncentrált sürgősségi műtrágya ideális a gyenge és beteg fák felélesztéséhez. Egyszerűen csatlakoztassa az öntözőkannát kertslangjához, és öntözze meg növényeit, hogy elengedhetetlen tápanyagokat nyújtson nekik. Az örökzöldek további védelme érdekében kezdje el használni a Target Őszi Tűlevelű Műtrágyát a nyár végén. Ez a termék fokozza az életfái fagyállóságát és télre való felkészültségét, csökkentve a fagyás kockázatát. Fedezze fel választékunkat most!

Megtiszteljük, ha böngészi üzletünk kínálatát. Élvezze a gyors, kényelmes vásárlást elégedettségi garanciával, és éljen a vonzó árainkkal!