• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Tuja műtrágyák

A tuja műtrágyák lehetővé teszik, hogy megfelelő gondossággal vigyázzon örökzöld fáira, vigyázzon egészségére és élénk színére. A tuják, amelyeket általában arborvitának hívnak, lenyűgözően széles fajtaválasztékban kaphatók, amelyekben egy közös vonás van: olyan speciális táplálkozási követelmények, amelyek kielégíthetők az ilyen tűlevelűek számára készített professzionális termékekkel. Üzletünkben számos híres márka thuja műtrágyájának széles választékát találja: az alábbiakban kérjük, találja meg az adott kategória prémium termékeit versenyképes áron. Nézd meg közelebbről!

A Target Thuja trágya mikrotápanyagokkal, amely megakadályozza a tűk és pikkelyek barnulását, többféle méretben kapható. Válasszon egyet közülük a kertjében növekvő arborviták számának megfelelően. Nincs túlfizetési kockázat! A floroviti "100 dni" (100 nap) Thuja műtrágya szintén nagy népszerűségnek örvend. Ez a könnyen alkalmazható granulált növényi táplálék speciális formulával rendelkezik, amely biztosítja a tartós hatást. A azonnal hatásos folyékony termékek minden rajongójának van valami különlegessége, a "Zielony Dom" levéltrágya a tuják számára a használatra kész öntözőkannában. Ez a koncentrált sürgősségi műtrágya tökéletesen alkalmas gyenge és betegségekkel sújtott fák kiegészítésére és életre keltésére. Csak a műtrágyával ellátott öntöződobozt kell a kerti tömlőhöz rögzíteni és a növényeket öntözni annak érdekében, hogy teljes tápanyagot biztosítson számukra. Ha fokozottan kíván vigyázni örökzöldjeire, nyár végén kezdje el alkalmazni a Target őszi tűlevelű műtrágyáját. Ez a termék növeli az arborviták szívósságát és fagyállóságát. Ez lehetővé teszi a fák és cserjék téli felkészítését és a fagyási probléma kiküszöbölését. Nézd meg!

Szeretettel bátorítjuk Önt, hogy többet tudjon meg üzletünk kínálatáról. Vásároljon gyorsan, kényelmesen, elégedettség garanciával és használja ki megfizethető árainkat!

Thuja műtrágya - véd a tű megbarnulásától - Target® - 1 kg - -10%
4,197 Ft 4,664 Ft
A promóció véget ér
Thuja és arborvitae műtrágya - öntöződoboz - Zielony Dom® - 950 ml - -10%
7,028 Ft 7,809 Ft
A promóció véget ér
Thuja műtrágya - véd a tű megbarnulásától - Target® - 4 kg - -10%
12,764 Ft 14,182 Ft
A promóció véget ér
Tartós tűlevelű műtrágya "100 dni" (100 nap) - Florovit® - 4 kg - -10%
14,484 Ft 16,093 Ft
A promóció véget ér
Tartós tűlevelű műtrágya "Iglaki Plus" (Conifer Plus) - Compo® - 4,5 kg - -10%
15,198 Ft 16,887 Ft
A promóció véget ér
Tűlevelű műtrágya mikroelemekkel - Target® - 8 kg - -10%
22,102 Ft 24,557 Ft
A promóció véget ér