• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Tuin kisten en dozen

Tuinkasten en -boxen zijn praktische en esthetische opbergoplossingen voor objecten die nodig kunnen zijn tijdens ontspanning in de tuin en op een balkon. Klinkt interessant? Blader door ons aanbod! Je zult nergens anders zulke mooie kisten vinden!

Als u een gelukkige eigenaar bent van rotanmeubels, raden we de 310 liter antracietgrijze Boxe Rato-kist aan voor tuinen, balkons en terrassen, die uw tuinarrangement mooi aanvullen. De hoge capaciteit van dat model zorgt voor voldoende ruimte voor het opbergen van dekens, kussens, matten en andere accessoires. Als u op zoek bent naar een kleiner model, bestelt u de 290-liter Boxe Rato Plus-doos die iets kleiner is, maar toch extreem duurzaam, kras- en schadebestendig. Hoewel de hier aangeboden containers op natuurlijk rotan lijken, vereisen ze geen speciale onderhoudsmaatregelen. Als u toevallig minimalistisch design verkiest boven imitatie, koop dan de 290-liter grote bruine of antraciet grijze Boxe Board-kist. Het gladde oppervlak zonder ornamenten maakt het een perfecte aanvulling voor elk tuinarrangement. Alle dozen die beschikbaar zijn in onze winkel zijn lichtgewicht, mobiel en zijn uitgerust met goed sluitende deksels. Dankzij de ventilatieopeningen in de muren zijn ze luchtig, maar beschermen de inhoud effectief tegen de regen. De materialen waarvan onze producten zijn vervaardigd, zijn bestand tegen zonlicht, vorst en vervormen niet en worden niet blootgesteld aan veranderende weersomstandigheden. Vergeet niet dat een tuinkist jarenlang een investering is!

Online winkelen met de garantie voor de beste klantervaring. We bieden huis- en tuinartikelen en accessoires van bekende merken. Bestel manden, containers en tuinkasten tegen betaalbare prijzen en bespaar nog meer dankzij de gratis bezorgoptie. Mis deze kans niet!