• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Kerti tárolók

A kerti ládák és dobozok praktikus és esztétikus tárolási megoldások tárgyakhoz, amelyekre a kertben és az erkélyen való pihenés során szükség lehet. Érdekesen hangzik? Keresse át kínálatunkat! Ilyen szép ládát nem fogsz találni sehol másutt!

Ha Ön egy rattan bútor szerencsés tulajdonosa, akkor 310 literes antracitszürke Boxe Rato mellkasot ajánlunk kertekhez, erkélyekhez és teraszokhoz, amelyek szépen kiegészítik kerti elrendezését. A modell nagy kapacitása elegendő helyet biztosít a takarók, párnák, szőnyegek és egyéb kiegészítők tárolására. Ha kisebb modellt keres, akkor rendelje meg a 290 literes Boxe Rato Plus dobozt, amely kissé kisebb, mégis rendkívül tartós, karcolás- és sérülésálló. Annak ellenére, hogy az itt kínált tartályok a természetes rattanra emlékeztetnek, nem igényelnek különösebb ápolási intézkedéseket. Ha véletlenszerűen inkább a minimalista mintát inkább az összeillesztés után szeretné megvásárolni, akkor vásárolja meg a 290 literes umber barna vagy antracitszürke Boxe Board mellkasát. Sima felülete, díszítés nélkül, tökéletes kiegészítést kínál minden kerti elrendezéshez. A boltokban elérhető összes doboz könnyű, mobil és szorosan lezárható fedéllel van felszerelve. A falak szellőzőnyílásainak köszönhetően szellőzőek, ugyanakkor hatékonyan védik az anyagot az esőtől. Az általunk gyártott anyagok ellenállnak a napfénynek, a fagynak, és nem deformálódnak és nem fakulnak el a változó időjárási viszonyoknak kitéve. Ne felejtsük el, hogy a kerti láda évek óta befektetés!

Vásároljon online, és garantálja a legjobb vásárlói élményt. Kínálunk háztartási és kerti felszereléseket és kiegészítőket neves márkákból. Rendeljen megfizethető áron kosarat, konténereket és kerti ládákat, és az ingyenes szállításnak köszönhetően még többet takaríthat meg. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!