Peti dan kotak taman

Dada dan kotak taman adalah penyelesaian penyimpanan praktikal dan estetik untuk objek yang boleh diperlukan semasa bersantai di taman dan balkoni. Bunyinya menarik? Semak imbas tawaran kami! Anda tidak akan dapat mencari dada yang indah di tempat lain!

Sekiranya anda seorang pemilik perabot yang bernasib baik, kami mencadangkan dada Boxto Rato kelabu antrasit 310 liter untuk taman-taman, balkoni dan teres, yang akan melengkapkan susunan taman anda dengan baik. Kapasiti tinggi model itu akan memastikan ruang yang cukup untuk menyimpan selimut, bantal, tikar dan aksesori lain. Sekiranya anda mencari model yang lebih kecil, ketik kotak Boxe Rato Plus 290-liter yang sedikit lebih kecil, namun sangat tahan lama, tahan calar dan tahan. Walaupun bekas yang ditawarkan di sini menyerupai rotan semulajadi, mereka tidak memerlukan sebarang langkah penjagaan khas. Jika anda, dengan apa jua peluang, lebih suka reka bentuk minimalis untuk tiruan tiruan, beli 290 liter umber coklat atau anthracite kelabu Boxe Board dada. Permukaan licin tanpa sebarang perhiasan menjadikannya pelengkap sempurna untuk setiap susunan taman. Semua kotak yang terdapat di kedai kami adalah ringan, mudah alih dan dilengkapi dengan penutup penutup rapat. Terima kasih kepada lubang pengudaraan di dinding mereka lapang, namun melindungi kandungan dari hujan dengan berkesan. Bahan-bahan produk kami telah dihasilkan adalah tahan terhadap cahaya matahari, beku dan tidak berubah atau tidak pudar yang terdedah kepada perubahan keadaan cuaca. Jangan lupa bahawa dada taman adalah pelaburan selama bertahun-tahun!

Beli dalam talian dengan jaminan pengalaman pelanggan terbaik. Kami menawarkan bekalan dan aksesori rumah dan taman yang datang dari jenama terkenal. Susun keranjang, bekas dan dandanan taman pada harga yang berpatutan dan simpan lebih banyak terima kasih atas pilihan penghantaran percuma. Jangan terlepas peluang itu!