• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
  adăugați produse în coș până la suma totală:

Borage - plantă meliferă - 1 kilogram; floare de stea -

Pretul vechi: 548.86 leu
329.32 leu
Reducere: 219.54 leu (40%)
Promoția se încheie 2024-04-15
Promoția se încheie
În prezent, acesta este cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 329.32 leu
021607
Momentan Indisponibil

Borage, cunoscut și sub denumirea de floare de stele ( Borago officinalis ), este o plantă anuală din familia nu-mă uita. Este originar din Marea Mediterană. Plantele stufoase de borage cresc 60 cm înălțime și ating o lățime similară. Boragele dezvoltă ciorchini liberi de flori albastre, în formă de stea, începând de la începutul verii. Frunzele de borage sunt ovale, alungite, destul de groase și acoperite cu peri aspru. Ei stau pe o tulpină goală.

Borja este o plantă polivalentă. Aparține celor mai populare plante melifere și producătoare de polen. Înflorește deja la 40 de zile după scroafa, începând de la jumătatea lunii iunie. Produce mari cantitati de flori pe o perioada de 20 de zile. Tunderea și tăierea pot prelungi perioada de înflorire până în toamnă. O floare de borage produce până la 12 g de nectar. Producția de nectar nu este limitată de ora din zi și are loc chiar și în zilele mai reci. Productivitatea mierii florii steluței este estimată la 200 kg/ha.

Semințele de borage trebuie semănate la începutul primăverii în rânduri la 30-40 cm unul de celălalt. Solul destinat creșterii acestei plante trebuie să fie ușor, permeabil și moderat fertil. Boragele preferă locurile însorite.

Datorită valorii sale ornamentale mari, florile stelare sunt plantate cu nerăbdare în grădini. Plantele de borage arată grozav pe granițe și în grupuri mai mari, naturaliste. Acestea ar speria insectele dăunătoare atunci când sunt cultivate lângă roșii și ar crește productivitatea căpșunilor. Borajul poate fi folosit în bucătărie în salate, supe și sosuri. Puteți înlocui frunzele de spanac cu verdeață tânără de borage în sandvișuri, umpluturi și caserole. Florile confiate sunt folosite pentru decorarea torturilor și prăjiturii, în timp ce cuburile de gheață cu flori sunt un decor grozav de cocktail.

Borajul este utilizat pe scară largă în medicina naturală și industria cosmetică. Prezinta proprietati diuretice, antiinflamatorii, antireumatice, expectorante si sudorice. Uleiul din semințe de borage este recomandat pentru tratamentul pielii aspră, cu mâncărimi, uscate, mature și acneice.

Fiecare pachet conține 1 kilogram de semințe de borage. Informațiile de cultivare și întreținere sunt incluse în informațiile pachetului.

 • Inaltime : 60 cm
 • Utilizare : melifer; ornamental; consum direct, brut de frunze și flori; respingător de dăunători; medicinal
 • Timp de înflorire : mijlocul lunii iunie - iulie (poate fi prelungit până în toamnă)
 • Forma de creștere : stufoasă, lată
 • Culoarea florii : albastru
 • Forma vegetației : anuală
 • Frunziș : frunze ovale, alungite, groase, cu păr grosier
 • Tip flori : în formă de stea
 • Amplasament : însorit; sol usor, permeabil, moderat fertil
 • Greutate : 1 kg

GardenSeedsMarket - a fost în afaceri de mai bine de un deceniu și de la început am făcut ca calitatea produselor noastre să fie prioritatea principală. De-a lungul anilor am livrat cele mai bune produse de calitate pentru zeci de mii de clienți din întreaga lume. Satisfacția lor dovedește că am ales calea cea bună.

Toate semințele pe care le vindem fac obiectul unui control multi-nivel al controlului calității și numai după aceea sunt ambalate și expediate cu grijă. Produsele noastre au primit numeroase certificate și respectă cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Angajații noștri sunt grădinari experimentați, care sunt mai mult decât fericiți să vă răspundă la fiecare întrebare.

De unde vin semințele noastre?

Toate semințele vândute în magazinul nostru provin de la cei mai buni producători din întreaga Uniune Europeană. Datorită unei colaborări de lungă durată cu aceștia, am reușit să dezvoltăm cele mai adecvate condiții de depozitare și expediere, garantând că veți primi întotdeauna loturi de semințe proaspete și atent testate. Excluderea intermediarilor din întregul proces nu numai că face posibilă evitarea trimiterii unor semințe depășite, care ar fi putut fi expuse prea mult pe un raft de depozit, dar și pentru cel mai atractiv preț pentru produsele de cea mai bună calitate.

Procesul de control al calității

Toate semințele noastre trebuie să treacă printr-un proces de control al calității în patru etape.

ETAPA ONE începe cu o selecție atentă a furnizorilor. Atunci când continuăm să controlam culturile lor, producătorii străini nu sunt excluși din procesul de control al calității. Plantele sunt verificate în fiecare etapă a dezvoltării lor: când încep să crească, în timpul înfloririi și când încep să poarte fructe (semințe). În acest stadiu, cel mai important lucru este să se asigure distanțarea corespunzătoare a plantelor. Datorită obținerii caracteristicilor morfologice dorite ale fiecărei specii sau varietății, cum ar fi culoarea, înălțimea și forma, poate fi asigurată.

ETAPA 2 cuprinde teste de verificare detaliată în condiții de laborator. Cu ajutorul echipamentului de înaltă calitate de către personalul înalt calificat, furnizorii noștri efectuează anual peste 30 000 de verificări de calitate. Semințele care nu îndeplinesc cerințele noastre sunt supuse proceselor tehnologice de rafinare, inclusiv uscarea, curățarea, modernizarea și testarea din nou.

ETAPA TREI începe cu însămânțarea semințelor în anumite parcele de control. În acest fel, obținem informații valoroase și exacte cu privire la germinarea lor, care trebuie menținute la un nivel adecvat. Simultan, identitatea varietală a fiecărei specii este verificată în această etapă.

ETAPA FOUR se desfășoară în depozitele noastre și constă în eliminarea semințelor depozitate prea mult timp pe rafturile noastre și înlocuirea acestora cu loturi noi. Fiecare pachet este ștampilat cu un număr unic de lot și, de asemenea, cu scroafă.

Toate cele patru etape combinate ne permit să afirmăm cu încredere că semințele pe care le livrăm respectă cele mai înalte standarde și au finalizat toate etapele de control necesare cu culori în zbor.

Premii și premii

Semințele pe care le vindem sunt recunoscute pe scară largă pentru calitatea lor și au câștigat multe premii. Semințele noastre au câștigat numeroase medalii de aur și distincții pentru calitatea lor înaltă. Lumea Florilor a fost, de asemenea, onorată pentru abordarea sa inovatoare.

Printre aceste premii au fost: INOVAȚIA TOP (iunie 2015), medalia de aur la târgul internațional POZNAN (2015), LEADERUL CALITĂȚII CONSUMATORULUI (2014), FARMARUL ANULUI (2014).

În plus, am obținut certificatul "IDEAL BUSINESS" timp de doi ani la rând.

Germinaţie

Ne angajăm să vindem numai semințele de cea mai înaltă calitate. Ținând cont de eforturile pe care le facem zilnic, vă rugăm să rețineți că plantele sunt organisme vii, iar germinarea și creșterea lor depind de mulți factori, cum ar fi temperatura, tipul de sol, umiditatea și frecvența cu care sunt udate, timpul și condițiile de însămânțare, utilizarea a îngrășămintelor și a agenților de protecție a plantelor (pesticide), precum și a condițiilor meteorologice și climatice. Oferim ajutor prin împărtășirea semănătorilor corecte și actualizate și a informațiilor în creștere, cu toate acestea, nu ne putem asuma nici o responsabilitate pentru plantele care nu au fost cultivate în condiții adecvate pentru speciile date.