• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Șapcă de lapte șofran - miceliu; roșu ciupercă de pin - Lactarius deliciosus

Pretul vechi: 149.19 leu
96.98 leu
Discount: 52.21 leu (35%)
Promoția se încheie 2020-08-09
Promoția se încheie
006360
Momentan Indisponibil

Șuncă de șampon miceliu vă oferă sansa de a vă simți ca în pădurea plină de ciuperci delicioase în grădina ta. Veți găsi undițe biologice unice pe cereale de la cel mai renumit producător polonez din oferta noastră. Puteți începe să crească cele mai delicioase ciuperci pădure din grădina dvs. acum! Cumpărați icre din capul excelent de lapte de șofran, plantați-l conform instrucțiunilor și bucurați-vă de culturi bogate timp de 3-5 ani fără a fi nevoie să efectuați orice măsuri speciale de îngrijire.

Capul de lapte șofran sau ciuperca de pin roșu (Lactarius deliciosus) aparține celor mai delicioase și râioase ciuperci care cresc în zona noastră climatică. Puteți alege din august până în noiembrie în pădurile mixte și pădurile tinere de conifere în vecinătatea pinilor. Această specie poate fi ușor recunoscută prin capacul său caracteristic, neted, care ajunge la 5-15 cm în diametru și este aplatizat sau pâlpâit-formă și concav. Are o culoare viu, roșu-roșu-portocaliu, cu inele mai întunecate care se întind spre exterior. Corpurile de fructe sunt de asemenea portocalii și ambalate dens, în timp ce tulpinile sunt cilindrice, goale și acoperite cu găuri și pete mici. Toată ciuperca crește cu 7 - 10 cm înălțime. Carnea cremoasă, solidă și clară prezintă un gust excelent, ușor sărat și acru. Capacele de șofran pentru lapte pot fi murate, marinate și recomandăm să prăjiți ciupercile de aburi cu carne și legume cu un gust distinct - cum ar fi ceapa, piperul și dovleceii.

Pentru a vă bucura de corpurile decorative de fructe din grădina proprie, vă recomandăm să plantați arborele de la 0,5 - 5 m distanță de un trunchi de pin. Un pachet este suficient pentru a planta trei găuri de 15 cm adâncime. Capacele de lapte de șofran ar trebui să fie plantate pe un pământ acid permeabil, umpleți astfel găurile într-o jumătate cu substratul de grădină și împrăștiați câteva pete de miceliu (1/3 din pachet per gaură). Apoi acoperiți miceliul cu solul de grădină rămas, tăiați în jos și abundent apă în jurul site-ului de plantare. Se recomandă folosirea apei cu zahăr (10 g de zahăr pe 10 l de apă) pentru prima udare. Alimentația va fi rezultatul dezvoltării mai rapide și mai abundente a ciupercilor. Veți primi primele culturi în al doilea an de cultivare.

Pachetul conține pește de origine biologică (miceliu) pe grâne. Instrucțiunile de cultivare detaliate au fost incluse în informațiile despre pachete. Puteți planta miceliul pe tot parcursul sezonului, de la mijlocul lunii aprilie până în octombrie. Producătorul estimează probabilitatea unei dezvoltări reușite a cupei de șofran pentru 85-87%. Apariția ciupercilor depinde de condițiile de mediu și de pregătirea adecvată a locului: capul laptelui de șofran trăiește în simbioza miorrhizală cu pini. Este nevoie de udare în perioadele mai lungi de secetă de vară.

GardenSeedsMarket - a fost în afaceri de mai bine de un deceniu și de la început am făcut ca calitatea produselor noastre să fie prioritatea principală. De-a lungul anilor am livrat cele mai bune produse de calitate pentru zeci de mii de clienți din întreaga lume. Satisfacția lor dovedește că am ales calea cea bună.

Toate semințele pe care le vindem fac obiectul unui control multi-nivel al controlului calității și numai după aceea sunt ambalate și expediate cu grijă. Produsele noastre au primit numeroase certificate și respectă cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Angajații noștri sunt grădinari experimentați, care sunt mai mult decât fericiți să vă răspundă la fiecare întrebare.

De unde vin semințele noastre?

Toate semințele vândute în magazinul nostru provin de la cei mai buni producători din întreaga Uniune Europeană. Datorită unei colaborări de lungă durată cu aceștia, am reușit să dezvoltăm cele mai adecvate condiții de depozitare și expediere, garantând că veți primi întotdeauna loturi de semințe proaspete și atent testate. Excluderea intermediarilor din întregul proces nu numai că face posibilă evitarea trimiterii unor semințe depășite, care ar fi putut fi expuse prea mult pe un raft de depozit, dar și pentru cel mai atractiv preț pentru produsele de cea mai bună calitate.

Procesul de control al calității

Toate semințele noastre trebuie să treacă printr-un proces de control al calității în patru etape.

ETAPA ONE începe cu o selecție atentă a furnizorilor. Atunci când continuăm să controlam culturile lor, producătorii străini nu sunt excluși din procesul de control al calității. Plantele sunt verificate în fiecare etapă a dezvoltării lor: când încep să crească, în timpul înfloririi și când încep să poarte fructe (semințe). În acest stadiu, cel mai important lucru este să se asigure distanțarea corespunzătoare a plantelor. Datorită obținerii caracteristicilor morfologice dorite ale fiecărei specii sau varietății, cum ar fi culoarea, înălțimea și forma, poate fi asigurată.

ETAPA 2 cuprinde teste de verificare detaliată în condiții de laborator. Cu ajutorul echipamentului de înaltă calitate de către personalul înalt calificat, furnizorii noștri efectuează anual peste 30 000 de verificări de calitate. Semințele care nu îndeplinesc cerințele noastre sunt supuse proceselor tehnologice de rafinare, inclusiv uscarea, curățarea, modernizarea și testarea din nou.

ETAPA TREI începe cu însămânțarea semințelor în anumite parcele de control. În acest fel, obținem informații valoroase și exacte cu privire la germinarea lor, care trebuie menținute la un nivel adecvat. Simultan, identitatea varietală a fiecărei specii este verificată în această etapă.

ETAPA FOUR se desfășoară în depozitele noastre și constă în eliminarea semințelor depozitate prea mult timp pe rafturile noastre și înlocuirea acestora cu loturi noi. Fiecare pachet este ștampilat cu un număr unic de lot și, de asemenea, cu scroafă.

Toate cele patru etape combinate ne permit să afirmăm cu încredere că semințele pe care le livrăm respectă cele mai înalte standarde și au finalizat toate etapele de control necesare cu culori în zbor.

Premii și premii

Semințele pe care le vindem sunt recunoscute pe scară largă pentru calitatea lor și au câștigat multe premii. Semințele noastre au câștigat numeroase medalii de aur și distincții pentru calitatea lor înaltă. Lumea Florilor a fost, de asemenea, onorată pentru abordarea sa inovatoare.

Printre aceste premii au fost: INOVAȚIA TOP (iunie 2015), medalia de aur la târgul internațional POZNAN (2015), LEADERUL CALITĂȚII CONSUMATORULUI (2014), FARMARUL ANULUI (2014).

În plus, am obținut certificatul "IDEAL BUSINESS" timp de doi ani la rând.

Germinaţie

Ne angajăm să vindem numai semințele de cea mai înaltă calitate. Ținând cont de eforturile pe care le facem zilnic, vă rugăm să rețineți că plantele sunt organisme vii, iar germinarea și creșterea lor depind de mulți factori, cum ar fi temperatura, tipul de sol, umiditatea și frecvența cu care sunt udate, timpul și condițiile de însămânțare, utilizarea a îngrășămintelor și a agenților de protecție a plantelor (pesticide), precum și a condițiilor meteorologice și climatice. Oferim ajutor prin împărtășirea semănătorilor corecte și actualizate și a informațiilor în creștere, cu toate acestea, nu ne putem asuma nici o responsabilitate pentru plantele care nu au fost cultivate în condiții adecvate pentru speciile date.