• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Taimitarhojen ruukut

Jos suunnittelet taimien kasvattamista, taimipotit tulisi olla ostoslistallasi. Olipa ne suuria tai pieniä, pyöreitä tai neliömäisiä, myydään yksittäin tai tukkuina – tarjoamme lukemattomia vaihtoehtoja ja valinta on täysin sinun!

Laadukkaat taimipotimme ovat kestäviä sekä murtumisen että muodonmuutoksen suhteen, tehden niistä yhden parhaista astioista kukkien, vihannesten ja yrttien siementen kylvämiseen sekä taimien juurtumiseen. Ne eivät ole vain kevyitä ja edullisia, vaan myös toimivia auttaen ylläpitämään optimaalista maan kosteutta ja valuttamaan ylimääräisen veden pois. Jos haluat kasvattaa monia taimia, mutta ikkunalaudallasi on rajoitetusti tilaa, valitse neliömäiset taimipotimme. Suorakulmainen alusta voi mahtua useampia näitä verrattuna pyöreisiin. Verkkokauppamme varastoi neliömäisiä taimipotteja koossa, kuten 6 x 6 x 5,5 cm, 8 x 8 x 8 cm ja 11 x 11 x 12 cm. Tarjoamme tietenkin myös pyöreitä taimipotteja, jotka vaihtelevat 9:stä 16 cm halkaisijassa, valmistettu joko pehmeästä tai jäykästä muovista. Nämä potit ovat täydellisiä vahvojen taimien, kuten salaatin, kaalin, kurkun tai tomaatin kasvattamiseen. Ne ovat myös sopivia puuntaimille. Valitse klassisista mustista taimipoteistamme tai kirkkaista pinkistä, vihreistä ja sinisistä vaihtoehdoista. Ne ovat saatavilla yksittäin tai settinä toimivien alustojen kanssa. Niille, jotka etsivät arvoa, meillä on tukkupaketteja – valitse 50, 100, 200, 500, 800 tai jopa 900 kappaleen setit.

Älä odota enää: tutustu kokoelmaamme ja tilaa laadukkaat taimipotit tänään. Lupaamme kilpailukykyiset hinnat ja nopean toimituksen suoraan ovellesi. Luota palveluumme ja liity monien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Mikroviljat - kasvatusastia - nuoret lehdet, joilla on ainutlaatuinen maku - -40%
3.93 6.55
Kampanja päättyy