• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Cserepek szaporításhoz

Ha növényeket tervez termeszteni, növényi cserépnek szerepelnie kell a bevásárlólistáján. Akár nagyok, akár kicsik, kerek vagy négyzet alakúak, egyedileg vagy nagy tételben értékesítve – számos lehetőséget kínálunk, és a választás teljes mértékben az Ön kezében van!

Prémium minőségű növényi cserépeink mind törésállóak, mind deformálódásállóak, így ezek a legjobb edények a virágok, zöldségek és fűszernövények magjainak vetéséhez, valamint a növények gyökerezéséhez. Nemcsak könnyűek és megfizethetőek, hanem funkcionálisak is, mivel segítenek fenntartani az optimális talajnedvességet és levezetni a felesleges vizet. Ha sok növényt szeretne termeszteni, de korlátozott hely áll rendelkezésére az ablakpárkányán, válassza négyszögletes növényi cserépeinket. Egy téglalap alakú tálca több ilyen cserépet képes befogadni, mint a kerek. Online boltunkban négyszögletes növényi cserépeket kínálunk olyan méretekben, mint 6 x 6 x 5,5 cm, 8 x 8 x 8 cm és 11 x 11 x 12 cm. Természetesen kerek növényi cserépeket is kínálunk 9-től 16 cm átmérőig, lágy vagy kemény műanyagból készült. Ezek a cserépek tökéletesek a saláta, káposzta, uborka vagy paradicsom erős növényeinek termesztéséhez. Fa csemeték számára is megfelelőek. Válasszon klasszikus fekete növényi cserépeink és élénk rózsaszín, zöld és kék változataink közül. Ezek egyedileg vagy funkcionális tálcával párosítva kaphatók. Az érték keresői számára nagy csomagokat is kínálunk – választhat 50, 100, 200, 500, 800 vagy akár 900 darabos készletek közül.

Ne várjon tovább: fedezze fel kollekciónkat és rendelje meg prémium minőségű növényi cserépeit ma. Versenyképes árakat és gyors kiszállítást ígérünk közvetlenül az Ön ajtajáig. Bízzon szolgáltatásunkban és legyen az elégedett ügyfeleink egyike!

Mikroregények - növekvő tartály - fiatal levelek, egyedi ízű - -40%
1,747 Ft 2,911 Ft
A promóció véget ér