• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Детски саксии

Ако планирате да отглеждате разсад, саксиите за разсад трябва да са в списъка ви за пазаруване. Било големи или малки, кръгли или квадратни, продавани поотделно или на едро - предлагаме множество възможности, а изборът е изцяло ваш!

Нашият висококачествен разсадник е устойчив на счупване и деформация, което ги прави някои от най-добрите контейнери за засаждане на семена на цветя, зеленчуци и билки, както и за коренопоставяне на разсада. Те не само са леки и достъпни, но също така функционални, помагайки за поддържане на оптимална влажност на почвата и оттичане на излишната вода. Ако искате да отглеждате много разсади, но имате ограничено място на прозореца, изберете нашите квадратни саксии за разсад. Правоъгълната тава може да побере повече от тях в сравнение с кръглите. В нашия онлайн магазин имаме налични квадратни саксии за разсад с размери като 6 x 6 x 5,5 см, 8 x 8 x 8 см и 11 x 11 x 12 см. Разбира се, предлагаме и кръгли саксии за разсад с диаметър от 9 до 16 см, направени от мека или твърда пластмаса. Те са идеални за отглеждане на здрав разсад на салата, зеле, краставици или домати. Те също така са подходящи за дървесни разсади. Изберете от нашите класически черни саксии за разсад или нашите ярки розови, зелени и сини варианти. Те са налични поотделно или в комплекти с функционални подноси. За тези, които търсят стойност, имаме налични и пакети на едро - можете да избирате между комплекти от 50, 100, 200, 500, 800 или дори 900 броя.

Не чакайте повече: разгледайте нашата колекция и поръчайте вашите висококачествени саксии за разсад днес. Обещаваме конкурентни цени и бърза доставка директно до вашия дом. Доверете се на нашите услуги и станете един от многото ни доволни клиенти!

Микрозелени растения - контейнер за отглеждане - млади листа с уникален вкус - -40%
7.86 лв 13.10 лв
Промоцията приключва
1.23 лв