• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Buskrosor

Buskrosor, även kända som parkrosor, passar idealiskt för odling i stadsparker och grönområden men trivs också i hemträdgårdar tack vare sina betydande fördelar. Dessa inkluderar motståndskraft mot sjukdomar, frost och ogynnsamma väderförhållanden. Dessutom har buskrosornas frukt, blad och skott dekorativt värde, vilket förhöjer din trädgårds estetiska dragningskraft.

I vår butik finns plantor av olika buskrosor som varierar i vana, höjd, färg och blomform, samt avsedd användning i trädgården. Vi garanterar att alla plantor som finns i vår butik är av premiumkvalitet. För optimal tillväxt och utveckling är det avgörande att välja en gynnsam plats för dessa växter. Buskrosor trivs bäst på delvis soliga, vindskyddade platser med genomsläpplig och fertil jord, även om de också kan anpassa sig till mindre fördelaktiga förhållanden med rätt vård. De vårdåtgärder som krävs är inte krävande, vilket gör dem till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna trädgårdsmästare.

Buskrosor harmonierar vackert med många andra trädgårdsväxter, vilket gör dem till mångsidiga tillskott i olika trädgårdsstilar. De ser slående ut när de planteras nära lusthus, på pergolor, längs byggnadsväggar, stigar och även i stora behållare, och passar sömlöst in i både rustika och engelska trädgårdar. Med tanke på deras exceptionella elegans är det inte förvånande att rosor ofta kallas blommornas drottningar.