• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Rózsabokrok

Bokorrózsák, amelyeket parkrózsáknak is neveznek, ideálisak városi parkok és zöld területek beültetésére, de otthoni kertekben is jól érzik magukat jelentős előnyeiknek köszönhetően. Ezek közé tartozik a betegségekkel, fagyokkal és kedvezőtlen időjárási körülményekkel szembeni ellenálló képesség. Továbbá, a bokorrózsák gyümölcse, levelei és hajtásai is dekoratív értékkel bírnak, növelve kertje esztétikai vonzerejét.

Üzletünk különböző bokorrózsák palántáit kínálja, amelyek szokásaikban, magasságukban, színükben és virágaik formájában, valamint kertben betöltött szerepükben különböznek egymástól. Garantáljuk, hogy üzletünkben kapható összes palánta prémium minőségű. Az optimális növekedéshez és fejlődéshez fontos, hogy megfelelő helyet válasszunk ezeknek a növényeknek. A bokorrózsák részlegesen napos, széltől védett helyeken, áteresztő és termékeny talajon érzik a legjobban magukat, bár kevésbé kedvező körülmények között is alkalmazkodnak, ha megfelelően gondozzák őket. Az igényelt gondozási teendők nem terhesek, így kiváló választás mind a kezdő, mind a tapasztalt kertészek számára.

Bokorrózsák szépen harmonizálnak sok más kerti növénnyel, így sokféle kerti stílushoz passzolnak. Jól mutatnak pavilonok közelében, pergolákon, épületfalak mellett, ösvényeken és akár nagy konténerekben is, illeszkednek a rusztikus és az angol stílusú kertekbe is. Rendkívüli eleganciájuk miatt nem meglepő, hogy a rózsákat gyakran a virágok királynőjének nevezik.