• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Pensas ruusut

Pensasruusut, jotka tunnetaan myös puistoruusuina, soveltuvat erinomaisesti istutettaviksi kaupungin puistoihin ja viheralueille, mutta ne menestyvät myös kotipuutarhoissa monien etujensa ansiosta. Näihin etuihin kuuluu resistenssi tauteja, hallaa ja epäsuotuisia sääolosuhteita vastaan. Lisäksi pensasruusujen hedelmillä, lehdillä ja versoilla on koristeellinen arvo, joka lisää puutarhasi esteettistä viehätysvoimaa.

Myymälässämme on tarjolla erilaisia pensasruusutaimia, jotka eroavat toisistaan kasvatustavaltaan, korkeudeltaan, väriltään ja kukkiensa muodolta, sekä niiden tarkoitetulta käytöltä puutarhassa. Takaamme, että kaikki myymälässämme saatavilla olevat taimet ovat huippulaatuisia. Optimaalisen kasvun ja kehityksen takaamiseksi on elintärkeää valita näille kasveille sopiva paikka. Pensasruusut menestyvät parhaiten osittain aurinkoisilla, tuulelta suojatuilla paikoilla, joissa on läpäisevä ja hedelmällinen maaperä. Ne voivat kuitenkin sopeutua myös vähemmän suotuisiin olosuhteisiin asianmukaisella hoidolla. Vaadittava hoito ei ole vaativaa, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan sekä aloittelijoille että kokeneille puutarhureille.

Pensasruusut sointuvat kauniisti yhteen monien muiden puutarhakasvien kanssa, mikä tekee niistä monikäyttöisiä lisäyksiä erilaisiin puutarhatyyleihin. Ne näyttävät silmiinpistäviltä istutettuina lähelle huvimajoja, pergoloille, rakennusten seiniä pitkin, polkujen varsille ja jopa suuriin ruukkuihin, ja ne sopivat saumattomasti sekä maalais- että englantilaistyylisiin puutarhoihin. Niiden poikkeuksellisen eleganssin vuoksi ei ole yllättävää, että ruusuja kutsutaan usein kukkien kuningattariksi.