• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Productfilters

Prijs
Kleur
Diameter
Hoogte
Breedte
Lengte
Volume

Kruidenbakken en potten

Investeer in onze prachtige kruidenplanters en potten om uw thuis kruidentuin niet alleen functioneel te maken, maar ook visueel prachtig. Verken ons uitgebreide assortiment kruidenpotten en planters, allemaal hier beschikbaar in onze online tuinwinkel. Kies uit een verscheidenheid aan trendy ontwerpen en kleuren, allemaal handig gegroepeerd in deze categorie. Maak uw keuze en plaats uw bestelling zonder ooit het comfort van uw huis te verlaten!

We raden ten zeerste onze klassieke komvormige potten aan in de tijdloze terracottakleur. Op het eerste gezicht is het bijna onmogelijk om ze te onderscheiden van kleiproducten - ze lijken er sterk op. Als uw keuken een modern ontwerp heeft, zullen onze lichte "Heca" potten, verkrijgbaar in de meest trendy kleuropties, naadloos inpassen. U heeft de vrijheid om ze creatief te rangschikken en patronen te vormen zoals een honingraatstructuur. Als alternatief kunt u kiezen voor een langere lade die ruimte biedt voor de teelt van meer kruiden of kiezen voor een unieke driepotige kruidenplanter. Voor degenen die ruimte willen besparen en tegelijkertijd opmerkelijke visuele effecten willen bereiken, raden we onze "Coubi" hangende kruidenpotten ten zeerste aan!

Onze collectie biedt eersteklas potten vervaardigd uit duurzame, veerkrachtige materialen van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor online en postbestellingen. Dankzij onze uitgebreide samenwerking met toonaangevende fabrikanten kunnen we u uitzonderlijke kruidenplanters en potten aanbieden tegen concurrerende prijzen. Blader gerust door onze productgalerijen en kies uw favorieten - de keuzes zijn werkelijk verbazingwekkend. U bent altijd welkom in onze winkel!

7.15
11.23
11.23
12.05
12.05