• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Productfilters

Prijs
Kleur
Hoogte
Breedte
Lengte
Volume

Balkon dozen / plantenbakken

Balkon dozen / plantenbakken behoren ongetwijfeld tot de meest populaire buitenplantcontainers, vaak gekocht door tuinliefhebbers. Hun brede populariteit is voornamelijk te danken aan hun praktische ontwerp en het vermogen om meerdere planten tegelijk te herbergen. Mensen die potten zoeken om petunia's, geraniums, scharlaken salie en andere populaire balkonbloemen te kweken, kiezen meestal voor onze Balkon dozen / plantenbakken.

Onze winkel biedt continu deze items aan in een uitgebreid assortiment van maten en kleuren om aan uw specifieke voorkeuren en behoeften te voldoen. Voor degenen met beperkte ruimte is de kleine, ovale “Vulcano”-bak, beschikbaar in maten van 23 of 27 cm, een uitstekende keuze. Verkrijgbaar in wit, beige, roomwit, pistachegroen en antracietgrijs, is het perfect voor kleinere balkons. Voor degenen die meer ruimte hebben, overweeg de elegante en simpele 40 cm “Lotos” balkondoos, die wordt geleverd met een schotel / dienblad en ook verkrijgbaar is in sets met metalen manden. Als alternatief kunnen de universele bloemenbak van Lamela of de “Elba”-doos met houtnerf uw favoriete keuze zijn, er fantastisch uitzien op houten balkonleuningen of balustrades.

Uw externe vensterbank is de perfecte plek voor de subtiele “Rosa” balkondoos met een kantachtige afwerking - lichtbeige en mintgroen behoren tot onze favoriete kleurversies, maar overweeg ook donkere kleuren! U kunt een groot balkon verfraaien met onze uitstekende “Begonia” balkonset met een rotan of gebeiteld patroon. Onze online winkel biedt een breed assortiment schotels en balkondooshouders tegen concurrerende prijzen.

Aarzel niet, kies uw favoriete producten en decoreer uw balkon met overvloedig bloeiende potplanten! Balkon dozen / plantenbakken van gerenommeerde producenten (bijv. Lamela en Prosperplast) die in onze winkel verkrijgbaar zijn, zullen jarenlang meegaan! Alle hieronder gepresenteerde producten zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen zonlicht en andere potentieel schadelijke externe factoren. Ze zijn daarom perfect geschikt voor het decoreren van balkons, terrassen en vensterbanken. We nodigen u van harte uit om door ons assortiment te bladeren en wensen u een prettige winkelervaring!

3.24
3.24
3.74
3.74
3.74
4.45
5.55
5.55