• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена
цвят
диаметър
височина
широчина
дължина
Сила на звука

Билкови саксии и саксии

Инвестирайте в нашите изискани саксии и съдове за подправки, за да превърнете вашия домашен градина с подправки не само в функционално пространство, но и във визуално впечатляващо. Разгледайте нашия обширен асортимент от саксии и съдове за подправки, всички налични тук, в нашия онлайн градинарски магазин. Изберете от разнообразие от модерни дизайни и цветове, всички удобно групирани в тази категория. Изберете и направете поръчка, без да напускате уюта на дома си!

Ние настоятелно препоръчваме нашите класически саксии във формата на чиния в вечния теракотен цвят. На пръв поглед е почти невъзможно да ги различите от глинените изделия - те силно наподобяват истинските. Ако кухнята ви има модерен дизайн, нашите леки саксии "Heca", налични в най-модерните цветове, ще се впишат перфектно. Имате свободата да ги аранжирате творчески, образувайки модели като структура на пчелен мед. Алтернативно можете да изберете по-дълга подставка, която позволява отглеждането на повече подправки или да изберете уникална тройна саксия за подправки. За тези, които искат да спестят пространство и в същото време да постигнат впечатляващи визуални ефекти, нашите висящи саксии "Coubi" се препоръчват на силно!

Нашата колекция предлага саксии от първокласно качество, изработени от издръжливи и устойчиви материали на най-високо качество, налични за онлайн и пощенски поръчки. Благодарение на нашето дългогодишно сътрудничество с водещи производители, можем да ви предоставим изключителни саксии и съдове за подправки на конкурентни цени. Не се колебайте да разгледате галериите ни с продукти и да изберете вашите любими - възможностите са наистина изумителни. Винаги сте добре дошли в нашия магазин!