• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst
Pris
Färg
Diameter
Höjd
Bredd
Längd
Volym

Örtplantor och krukor

Investera i prydnadsväxter för att göra din hem örtträdgård inte bara användbar utan också snygg. Titta bara på det stora urvalet av örtkrukor och planterare som finns i vår online trädgårdsbutik. Gör ditt val från de mest fashionabla designen och färgerna, alla samlade för dig i denna underkategori. Välj och beställ utan att lämna hemmet!

Vi rekommenderar klassiska skålformade krukor i den klassiska terrakottafärgen. Det är omöjligt att säga att de är gjorda av plast vid första anblicken - de liknar lerprodukter så mycket. Om ditt kök har designats i modern stil, passar "Heca" lätta krukor i de mest fashionabla färgalternativen bra. Du kan kombinera dem och bilda t.ex. en bikakliknande struktur. Du kan också välja ett längre bricka som tillåter dig att odla fler örter eller en unik trippelkrukaplanter. De "hängande örtkrukorna" från Coubi är särskilt värda att rekommendera, eftersom denna odlingsmetod sparar utrymme och ger stora visuella effekter på samma gång!

Vi erbjuder krukor av premiumkvalitet tillverkade av slitstarka, resistenta material av högsta kvalitet via online och postorder. Vi kan erbjuda dig utmärkta örtplantor och krukor till konkurrenskraftiga priser tack vare vårt långsiktiga samarbete med ledande tillverkare. Bläddra igenom våra produktgallerier och välj de du gillar mest - urvalet är verkligen fantastiskt. Du är alltid välkommen i vår butik!

75.21 kr
75.21 kr
106.92 kr