• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Produktfilter

Pris
Färg
Diameter
Höjd
Bredd
Längd
Volym

Örtplantor och krukor

Investera i våra exklusiva örtkrukor och krukor för att förvandla din hemmagrönsaksodling inte bara till en funktionell plats, utan också till en visuellt slående sådan. Utforska vårt omfattande utbud av örtkrukor och krukor, alla tillgängliga här i vår online-trädgårdsbutik. Välj bland olika trendiga designer och färger, alla praktiskt grupperade i denna kategori. Gör ditt val och lägg din beställning utan att någonsin lämna bekvämligheten i ditt hem!

Vi rekommenderar starkt våra klassiska skålformade krukor i den tidlösa terrakottafärgen. Vid första ögonkastet är det nästan omöjligt att skilja dem från lerprodukter - de liknar dem mycket. Om din kök har en modern design kommer våra lätta krukor "Heca", tillgängliga i de trendigaste färgalternativen, smälta sömlöst in. Du har friheten att arrangera dem kreativt och skapa mönster som en bikaka. Som alternativ kan du välja en längre bricka som möjliggör odling av fler örter eller välja en unik trekrukor för örter. För de som vill spara plats samtidigt som de uppnår enastående visuella effekter rekommenderar vi våra hängande örtkrukor "Coubi"!

Vår samling stoltserar med förstklassiga krukor tillverkade av hållbara och motståndskraftiga material av högsta kvalitet, tillgängliga för online- och postorder. Tack vare vårt omfattande samarbete med ledande tillverkare kan vi erbjuda dig enastående örtkrukor och krukor till konkurrenskraftiga priser. Känn dig fri att bläddra genom våra produktgallerier och välj dina favoriter - valmöjligheterna är verkligen imponerande. Du är alltid välkommen till vår butik!

84.06 kr
84.06 kr
203.76 kr