• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Tisztítószerek

Tisztítószerek, amelyek online áruházunkban kaphatók, prémium minőségű termékek. Antibakteriális géleket és erős tisztító balzsamokat talál, amelyek kifejezetten makacs, tartós foltok eltávolítására készültek. Kínálunk kiváló leveleket fényesítő termékeket, szageltávolító megoldásokat és különösen foltszerű felületekre való tisztítószereket is. Fedezze fel, mit készítettünk Önnek!

Nagyon ajánljuk az 50 ml-es Arox antibakteriális kézgélt. Nemcsak fertőtlenít, de gyengéd is a bőréhez. Ideális védelem az olyan kisebb sérülések és vágások ellen, amelyek kerti munka közben előfordulhatnak. Professzionális tisztítószereink között érdemes megfontolni az ultra hatékony Bros-Morus koromeltávolítót kandallókhoz és sütőkhöz 50g-os csomagolásban, vagy a Grobex sírkő tisztító és tartósító balzsamot, amely tökéletes márvány, terrazzó és hasonló anyagok tisztításához. Szüksége van hatékony szemetes- és hulladékzsák fertőtlenítőre? Tekintse meg a Waste container Bros tisztítószert, amely porlasztóval van felszerelve. A Garden Seeds Market kedvező árú növénytisztító szereket is kínál, mint például a népszerű 600 ml-es Substral levélfényesítő, amely megakadályozza a por lerakódását. Ne felejtsen el más ajánlatainkat is felfedezni!

Segítünk Önnek fenntartani a rendet és az organizált környezetet otthonában. Vásároljon tisztítószereket neves márkáktól, többek között a Bros, Substral és Zielony Dom márkáktól, versenyképes áron online áruházunkból. A kosz, foltok és szagok elleni harc még soha nem volt ilyen egyszerű. Feccseintsen be speciális termékeinkbe és élvezze a makulátlan környezetet anélkül, hogy túl sokat fizetne!