• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Почистващи препарати

Почистващите препарати, налични в офертата на нашия онлайн магазин, принадлежат към продуктите от най-висок клас, първокачествено качество. Ще намерите антибактериални гелове и силни почистващи балсами, предназначени за премахване на твърди, устойчиви петна. Предлагаме също отлични препарати за отстраняване на миризми, почистващи миризми и почистващи препарати за повърхности, които са особено податливи на оцветяване. Вижте какво разполагаме с вас!

Определено трябва да си купите 50-мл антибактериален гел за ръце Arox. Този продукт има дезинфекционни свойства и е нежен към вашата кожа. Той предлага най-доброто превантивно решение във всичките ви усилия, което може да доведе до по-малки наранявания и порязвания. Има и професионални почистващи препарати, като високоефективните Bros - Morus - средство за отстраняване на въглеродни сажди за камини и фурни 50 g или Grobex - балсам за почистване и консервиране на надгробни плочи, идеално подходящ за почистване на мрамор, теразо и други материали. Имате ли нужда от ефективно средство за дезинфекция на прах за отпадъци и торби? Поръчайте контейнера за отпадъци - Bros - почистващ препарат в бутилка с пулверизатор. Пазарът на градински семена предлага и евтини препарати за почистване на растения, като популярния 600-милилитров субстрален лист за листа, който предотвратява утаяването на праха. Не забравяйте да разгледате и другите ни продукти!

Ние ще ви помогнем да поддържате ред и да подреждате струпването в дома си по структуриран начин. Ще закупите почистващи препарати от най-добрите производители (сред останалите Bros, Substral, Zielony Dom) на достъпни цени в нашия онлайн магазин. Борбата с мръсотията, петна и миризми ще се превърне в лесна задача - инвестирайте в специализираните продукти и се насладете на чистотата, без да плащате прекалено много!

10.69 лв
18.81 лв
19.50 лв