• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Почистващи препарати

Почистващите препарати, предлагани в нашия онлайн магазин, са от най-висок клас и премиум качество. Ще откриете антибактериални гелове и мощни почистващи балсами, създадени да се справят с упорити и дълготрайни петна. Също така предлагаме отлични продукти за блясък на листата, решения за премахване на неприятни миризми и почистващи препарати за повърхности, които са особено податливи на зацапване. Разгледайте какво сме подготвили за вас!

Силно препоръчваме 50-мл антибактериален гел за ръце Arox. Той не само дезинфекцира, но е и нежен към кожата ви. Това е идеалната защита срещу дребни наранявания и резки, които могат да възникнат по време на градинските ви дейности. Сред професионалните ни почистващи препарати препоръчваме изключително ефективния Bros-Morus агент за премахване на черен въглен за камини и фурни в опаковка от 50 гр., както и Grobex балсам за почистване и консервация на гробни камъни, идеален за почистване на мрамор, тераци и подобни материали. Имате ли нужда от ефикасен дезинфектант за боклуци и чували за отпадъци? Разгледайте почистващият препарат за контейнери за отпадъци Bros с атомайзер. Garden Seeds Market също предлага изгодни почистващи препарати за растения, като популярния 600-мл листен блясък на Substral, който предпазва от наслаиване на прах. Не забравяйте да разгледате и другите ни предложения!

Нека ви помогнем да поддържате чистота и организация в дома ви. Придобивайте почистващи препарати от известни марки, включително Bros, Substral и Zielony Dom, на конкурентни цени от нашия онлайн магазин. Борбата с мръсотията, петната и миризмите никога не е била по-лесна. Инвестирайте в нашите специализирани продукти и се наслаждавайте на безупречна среда без да се налага да харчите прекалено много!

10.69 лв
13.60 лв
18.81 лв