• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puhdistusaineet

Verkkokaupastamme saatavat puhdistusaineet ovat huippuluokan, premium-laadukkaita tuotteita. Löydät antibakteeriset geelit ja tehokkaat puhdistusbalsamit, jotka on suunniteltu poistamaan itsepintaiset ja pysyvät tahrat. Meillä on myös erinomaisia lehtikiilto tuotteita, hajunpoistajia sekä puhdistusaineita erityisesti tahroille alttiille pinnoille. Tutustu valikoimaamme!

Suosittelemme lämpimästi 50 ml:n Arox antibakteerista käsigeeliä. Se ei ainoastaan desinfioi, vaan on myös hellävarainen ihollesi. Se on ihanteellinen suoja pienille vammoille ja leikkauksille, jotka saattavat sattua puutarhatöissäsi. Ammattimaisista puhdistusaineistamme kannattaa harkita erittäin tehokasta Bros-Morus hiilenpoistajaa takkoihin ja uuneihin 50 g pakkauksessa tai Grobex-tombstone puhdistus- ja säilöntäbalsamia, joka on täydellinen marmorin, terrazzon ja vastaavien materiaalien puhdistamiseen. Tarvitsetko tehokasta roskakorin ja jätesäkin desinfiointiainetta? Tutustu jäteastian Bros puhdistusaineeseen, joka on varustettu sumuttimella. Garden Seeds Market tarjoaa myös edullisia kasvipuhdistusaineita, kuten suosittu 600 ml:n Substral lehtikiilto, joka estää pölyn kertymistä. Älä unohda tutkia muita tarjouksiamme!

Autamme sinua ylläpitämään siistiä ja järjestäytynyttä ympäristöä kotona. Osta puhdistusaineita tunnetuilta merkeiltä, kuten Bros, Substral ja Zielony Dom, kilpailukykyiseen hintaan verkkokaupastamme. Lian, tahrojen ja hajujen torjuminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Sijoita erikoistuotteisiimme ja nauti virheettömästä ympäristöstä rikkomatta pankkia!