• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
  trebuie să plasați o comandă minimă

Respirația copilului, gypsophila obișnuită, respirația bebelușului panic - 1200 de semințe - Gypsophila paniculata

Pretul vechi: 12.16 leu
9.12 leu
Discount: 3.04 leu (25%)
Promoția se încheie 2020-06-07
Promoția se încheie
003527
Momentan Indisponibil

Această plantă populară este cel mai frecvent utilizată ca adăugire la buchete. Cu doar câțiva ani în urmă, nici un florar nu și-a putut imagina un buchet fără respirația bebelușului.

O planta perena frumoasa, gypsophila obisnuita asa cum este numita, apartine familiei Caryophyllaceae. Puteți să-l invitați astăzi în grădina dvs. prin cumpărarea semințelor sale în magazinul nostru. Respirația bebelușului formează obișnuit înălțime, ramificată și obositoare. Nori de 100 până la 120 de cm înălțimi de flori albe și mici vor deveni o mare atracție în grădina dvs. Atât florile unice cât și cele duble apar pe tulpini rigide. Culoarea slabă de culoare roz nu este nimic neobișnuit. Mai degrabă flori mai puțin fragile, adunate în panicule mari, atrag insecte polenizatoare. Frunzele nu prezintă valoare ornamentală. Planta formează un trunchi viu, rotund, care aduce în minte nori de ceață sau spumă de mare. Un astfel de aspect pictorial va satisface cu siguranta toate estetele.

Respirația copilului rănit crește perfect pe locurile însorite. Pentru a profita la maxim de cultivarea sa, trebuie să-i oferiți un pământ permeabil, ușor, nisipos, cu o reacție alcalină neutră sau chiar mai bună și un conținut ridicat de calciu. Numele latin Gypsophila înseamnă "iubitor de ghips" și este justificat în preferința pentru solurile bogate în gips. Semințele de respirație ale bebelușului sunt semănate într-o căldură neîncălzită la începutul primăverii, sau direct la sfârșitul lunii mai / începutul lunii iunie. Florile se dezvoltă deja pe plante în iunie și rămân acolo până la sfârșitul lunii iulie. După aceea este recomandată suprapunerea lăstarilor. Se întâmplă uneori, deși nu întotdeauna, că măturile să înflorească din nou. Ar trebui să faceți plantele în mod decisiv înainte de iarnă. Este posibil ca sprijinul să fie susținut.

Common gypsophila este o plantă foarte atractivă, perene, care poate fi utilizată ca umplutură pentru granițe înalte. Norul alb contrastează minunat cu verdele unui gazon sau a unui gard viu. Florarii rămân principalii utilizatori ai respirației bebelușului. O ceață albă, romantică, adaugă ușurință și nu-și pierde nici o popularitate. Un buchet frumos, plin de culoare, împrospătat cu albul pomilor mici, va face întotdeauna să zâmbească persoana care o primește. În ultimii ani, acesta își sărbătorește revenirea la sălile de expoziții și nunți de flori. Mirele aleg sa poarte buchete compuse din acele flori si sa decoreze intreaga receptie cu ele. Nu poate fi ratată nici de aranjamentele de flori uscate.

Respirația bebelușului este o plantă pe care nu trebuie să o pierdeți în grădina dvs. Vă încurajăm să cumpărați un pachet care conține 0,2 g de semințe și instrucțiuni de creștere.

 • Greutate: 0,2 g
 • Înălțime: 100 - 120 cm
 • Utilizați: fronturi ornamentale - ca flori tăiate
 • Perioada de înflorire: iunie - sfârșitul lunii iulie
 • Forma de creștere: înaltă, ramificată, plină
 • Culoarea florii: alb
 • Forma vegetației: perene
 • Tipul de flori: flori mici, simple sau duble, adunate în panicule
 • Site-ul: însorit; permeabil, ușor, nisipos cu reacție neutră sau alcalină și conținut ridicat de calciu


Aproximativ 1200 de semințe (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - a fost în afaceri de mai bine de un deceniu și de la început am făcut ca calitatea produselor noastre să fie prioritatea principală. De-a lungul anilor am livrat cele mai bune produse de calitate pentru zeci de mii de clienți din întreaga lume. Satisfacția lor dovedește că am ales calea cea bună.

Toate semințele pe care le vindem fac obiectul unui control multi-nivel al controlului calității și numai după aceea sunt ambalate și expediate cu grijă. Produsele noastre au primit numeroase certificate și respectă cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Angajații noștri sunt grădinari experimentați, care sunt mai mult decât fericiți să vă răspundă la fiecare întrebare.

De unde vin semințele noastre?

Toate semințele vândute în magazinul nostru provin de la cei mai buni producători din întreaga Uniune Europeană. Datorită unei colaborări de lungă durată cu aceștia, am reușit să dezvoltăm cele mai adecvate condiții de depozitare și expediere, garantând că veți primi întotdeauna loturi de semințe proaspete și atent testate. Excluderea intermediarilor din întregul proces nu numai că face posibilă evitarea trimiterii unor semințe depășite, care ar fi putut fi expuse prea mult pe un raft de depozit, dar și pentru cel mai atractiv preț pentru produsele de cea mai bună calitate.

Procesul de control al calității

Toate semințele noastre trebuie să treacă printr-un proces de control al calității în patru etape.

ETAPA ONE începe cu o selecție atentă a furnizorilor. Atunci când continuăm să controlam culturile lor, producătorii străini nu sunt excluși din procesul de control al calității. Plantele sunt verificate în fiecare etapă a dezvoltării lor: când încep să crească, în timpul înfloririi și când încep să poarte fructe (semințe). În acest stadiu, cel mai important lucru este să se asigure distanțarea corespunzătoare a plantelor. Datorită obținerii caracteristicilor morfologice dorite ale fiecărei specii sau varietății, cum ar fi culoarea, înălțimea și forma, poate fi asigurată.

ETAPA 2 cuprinde teste de verificare detaliată în condiții de laborator. Cu ajutorul echipamentului de înaltă calitate de către personalul înalt calificat, furnizorii noștri efectuează anual peste 30 000 de verificări de calitate. Semințele care nu îndeplinesc cerințele noastre sunt supuse proceselor tehnologice de rafinare, inclusiv uscarea, curățarea, modernizarea și testarea din nou.

ETAPA TREI începe cu însămânțarea semințelor în anumite parcele de control. În acest fel, obținem informații valoroase și exacte cu privire la germinarea lor, care trebuie menținute la un nivel adecvat. Simultan, identitatea varietală a fiecărei specii este verificată în această etapă.

ETAPA FOUR se desfășoară în depozitele noastre și constă în eliminarea semințelor depozitate prea mult timp pe rafturile noastre și înlocuirea acestora cu loturi noi. Fiecare pachet este ștampilat cu un număr unic de lot și, de asemenea, cu scroafă.

Toate cele patru etape combinate ne permit să afirmăm cu încredere că semințele pe care le livrăm respectă cele mai înalte standarde și au finalizat toate etapele de control necesare cu culori în zbor.

Premii și premii

Semințele pe care le vindem sunt recunoscute pe scară largă pentru calitatea lor și au câștigat multe premii. Semințele noastre au câștigat numeroase medalii de aur și distincții pentru calitatea lor înaltă. Lumea Florilor a fost, de asemenea, onorată pentru abordarea sa inovatoare.

Printre aceste premii au fost: INOVAȚIA TOP (iunie 2015), medalia de aur la târgul internațional POZNAN (2015), LEADERUL CALITĂȚII CONSUMATORULUI (2014), FARMARUL ANULUI (2014).

În plus, am obținut certificatul "IDEAL BUSINESS" timp de doi ani la rând.

Germinaţie

Ne angajăm să vindem numai semințele de cea mai înaltă calitate. Ținând cont de eforturile pe care le facem zilnic, vă rugăm să rețineți că plantele sunt organisme vii, iar germinarea și creșterea lor depind de mulți factori, cum ar fi temperatura, tipul de sol, umiditatea și frecvența cu care sunt udate, timpul și condițiile de însămânțare, utilizarea a îngrășămintelor și a agenților de protecție a plantelor (pesticide), precum și a condițiilor meteorologice și climatice. Oferim ajutor prin împărtășirea semănătorilor corecte și actualizate și a informațiilor în creștere, cu toate acestea, nu ne putem asuma nici o responsabilitate pentru plantele care nu au fost cultivate în condiții adecvate pentru speciile date.