Suosittu tuote Tämä tuote on ostettu viimeksi 10 tunti sitten.
 • 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
  sinun täytyy sijoittaa vähintään

Morsiusharso - 1200 siemenet - Gypsophila paniculata

Norm. hinta: 2.46
1.85
Alennus: 0.62 (25%)
Kampanja päättyy 2020-06-07
Kampanja päättyy
003527
Ei varastossa

Tämä suosittu kasvi on yleisimmin käytetty kukkakimppuihin. Vain muutama vuosi sitten kukaan kukkakauppias ei voinut kuvitella kimppua ilman vauvan henkeä.

Caryophyllaceae-perheeseen kuuluu kaunis monivuotinen kasvi, jota kutsutaan myös yleiseksi Gypsophilaksi. Voit kutsua sen puutarhaan tänään ostamalla siemeniä myymälässämme. Vauvan henkeä muodostaa korkeita, haarautuneita, pensaita tapoja. 100 - 120 cm: n korkeita valkoisia pilviä, pieniä kukintoja tulee olemaan suuri vetovoima puutarhassasi. Sekä yksittäiset että kaksinkertaiset kukat näkyvät jäykissä varsissa. Hieman vaaleanpunainen väri ei ole mitään epätavallista. Pikemminkin suurissa paniclesissa kerääntyneet tuoksuvaatteet tuovat enemmän pölyttäviä hyönteisiä. Lehdet eivät esitä koristeellista arvoa. Kasvi muodostaa irtonaisen, pyöreän tuftin, joka tuo mieleen sumuhuonetta tai merivaahtoa. Tällainen kuvakuva näyttää varmasti tyydyttävän kaikki esteet.

Panicled-vauvan hengitys kasvaa täydellisesti aurinkoisilla paikoilla. Jotta voit hyödyntää sen viljelyä, sinun on annettava sille läpäisevä, kevyt, hiekkainen maa, jossa on neutraali tai jopa parempi emäksinen reaktio ja korkea kalsiumpitoisuus. Latinankielinen nimi Gypsophila tarkoittaa "kipsi-rakastajaa", ja se on perusteltua kipsirikkaiden maaperien suosimiseksi. Vauvan hengityksen siemenet kylvetään lämmittämättömään kuumavesipesään alkukesällä tai suoraan toukokuun lopussa / kesäkuun alussa. Kukat kehittyvät kasveille jo kesäkuussa ja pysyvät siellä heinäkuun loppuun saakka. Tämän jälkeen on suositeltavaa käyttää versoja. Joskus, vaikkakaan ei aina, tapahtuu, että tuftit kukoistavat uudelleen. Sinun pitäisi ylittää kasvit päättäväisesti ennen talvea. Korkeammat varret saattavat tarvita tukea.

Yleinen kipsofila on erittäin houkutteleva, monivuotinen kasvi, jota voidaan käyttää täyttämään korotettuja rajoja. Valkoinen pilvi on ihanan vastakkainen nurmikon tai suojauksen vihreään. Kukkakaupat ovat edelleen lapsen hengityksen tärkeimmät käyttäjät. Romanttinen, valkoinen sumu lisää kevyyttä eikä menetä mitään suosioistaan. Kaunis, värikäs kukkakimppu, joka on virkistetty pienillä pom-pomsilla, hymyilee aina sen vastaanottajan. Viime vuosina se juhlii paluunsa kukkakaupan näyttelytiloihin ja häihin. Morsiamet haluavat käyttää kukkia, jotka koostuvat näistä kukkia ja koristella koko vastaanoton. Sitä ei myöskään voi hukata kuivattujen kukka-asetusten yhteydessä.

Vauvan henkeä on kasvi, jota ei pidä hukata puutarhassasi. Suosittelemme ostamaan paketin, joka sisältää 0,2 g siemeniä ja kasvatusohjeita.

 • Paino: 0,2 g
 • Korkeus: 100 - 120 cm
 • Käytä: koriste - reunat, leikattu kukka
 • Kukinta: kesäkuu - heinäkuun lopussa
 • Kasvumuoto: pitkä, haarautunut, paksu
 • Kukkien väri: valkoinen
 • Kasvillisuus: monivuotinen
 • Kukkatyyppi: pienet yksittäiset tai kaksinkertaiset kukat kerääntyneet panicles
 • Sivusto: aurinkoinen; läpäisevä, kevyt, hiekkainen maa, jossa on neutraali tai emäksinen reaktio ja korkea kalsiumpitoisuus


Noin 1200 siementä (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - on toiminut jo yli vuosikymmenen ajan ja alusta lähtien olemme asettaneet tuotteidemme laadun ensisijaiseksi tavoitteeksi. Vuosien varrella olemme toimittaneet parasta laatua tavarat kymmenille tuhansille asiakkaille kaikkialta maailmasta. Heidän tyytyväisyytensä osoittaa, että olimme valinneet oikean tavan.

Kaikki myytävät siemenet ovat monitasoisten laadunvalvontatarkastusten alaisia ja vain pakattu ja lähetetään huolellisesti. Tuotteemme ovat saaneet lukuisia sertifikaatteja ja täyttävät Euroopan unionin korkeimmat vaatimukset. Työntekijämme ovat kokeneita puutarhureita, jotka ovat enemmän kuin mielellään voineet vastata kaikkiin kysymyksiisi.

Mistä meidän siemenet tulevat?

Kaikki myymälässämme myytävät siemenet ovat peräisin Euroopan unionin parhaista tuottajista. Pitkäkestoisen yhteistyön ansiosta pystyimme kehittämään sopivimmat säilytys- ja lähetysolosuhteet, jotka takaavat, että saat aina tuoreita ja huolellisesti testattuja siemeniä. Välittäjien poissulkeminen koko prosessista antaa meille mahdollisuuden välttää vanhentuneiden siementen lähettäminen, jotka saattavat olla liian kauan varastohyllyssä, mutta takaa myös kaikkein houkuttelevan hinnan laadukkaille tuotteille.

Laadunvalvonta

Kaikkien siementen on läpäistävä nelivaiheinen laadunvalvonta.

Ensimmäinen vaihe alkaa toimittajien huolellisella valinnalla. Kun jatkamme viljelykasvien valvontaa, ulkomaalaisia tuottajia ei suljeta pois laadunvalvontaprosessista. Kasvit tarkastetaan kaikissa kehitysvaiheissaan: kun ne alkavat kasvaa, kukinnan aikana ja kun ne alkavat tuottaa hedelmiä (siemeniä). Tässä vaiheessa tärkeintä on varmistaa kasvien oikea etäisyys. Tämän ansiosta voidaan varmistaa kunkin tietyn lajin tai lajikkeen halutut morfologiset ominaisuudet, kuten väri, korkeus ja muoto.

Toinen vaihe koostuu yksityiskohtaisista testaustesteistä laboratorio-olosuhteissa. Korkealuokkaisten laitteiden käytön ansiosta korkeasti koulutettu henkilöstö toimittaa yli 30 000 laatutarkastusta vuosittain. Siemenet, jotka eivät täytä vaatimuksiamme, ovat teknologisten jalostusprosessien alaisia, mukaan lukien kuivaus, puhdistus, päivitys ja testaus uudelleen.

Kolmas vaihe alkaa kylvämällä siemeniä valituissa valvontataulukoissa. Näin saamme arvokasta ja tarkkaa tietoa itävyydestään, jotka on säilytettävä asianmukaisella tasolla. Samanaikaisesti tarkistetaan kunkin lajin lajike-identiteetti tässä vaiheessa.

Neljäs vaihe tapahtuu varastoissamme ja se koostuu sellaisten siementen poistamisesta, jotka on varastoitu liian pitkään hyllyillemme ja korvattu ne uusilla erillä. Jokainen paketti on leimattu ainutlaatuisella eränumerolla ja myös kylvöpäivällä.

Kaikkien neljän vaiheen yhdistäminen antaa meille mahdollisuuden vakuuttaa, että toimittamamme siemenet ovat korkeimpien standardien mukaisia ja täyttäneet kaikki vaaditut ohjausvaiheet lentävillä väreillä.

Palkinnot ja palkinnot

Myymämme siemenet ovat laajalti tunnustettuja niiden laadusta ja voittaneet useita palkintoja. Meidän siemenet voittivat lukuisia kultamitaleja ja erotteluja niiden korkeasta laadusta. Kukkien maailma on myös kunnioitettu innovatiivisesta lähestymistavastaan.

Näiden palkintojen joukossa oli: TOP INNOVATION (kesäkuu 2015), GOLD MEDAL POZANANIN KANSAINVÄLISESTI (2015), KULUTTAJAN LAATUJOHTAJA (2014), VUODEN MAATALO (2014).

Lisäksi olemme saaneet "IDEAL BUSINESS" -sertifikaatin kahdeksi vuodeksi peräkkäin.

itävyys

Olemme sitoutuneet myymään vain korkealaatuisia siemeniä. Ottaen huomioon päivittäin tekemämme ponnistelut, huomioi myös, että kasvit ovat eläviä organismeja, ja niiden itävyys ja kasvu riippuvat monista tekijöistä, kuten lämpötilasta, maaperän tyypistä, kosteudesta ja niiden kasteluväli, kylvöaika ja -olosuhteet, käyttö lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden (torjunta-aineet) sekä sää- ja ilmasto-olosuhteiden \ t Tarjoamme apua jakamalla tarkkaa ja ajantasaista kylvö- ja kasvatusinformaatiota, mutta emme voi ottaa vastuuta kasveista, joita ei ole kasvatettu tietyille lajeille sopivissa olosuhteissa.