Popular product: This product was last bought 4 houry ago.

Birch cep - mycelium - Boletus betulicola

Old price: $26.64
$19.98
You save: $6.66 (25%)
Promosi berakhir 2019-11-20
Promosi berakhir
006353
Dalam stok
+

Birch cep mycelium pada bijirin adalah jarang berlaku di pasaran. Terima kasih kepada produk ini yang jarang, cemara birch aromatik dan lezat dengan cahaya, topi berisi akan tumbuh pada peruntukan anda. Jika anda mengambil kira keperluan energornmental cendawan, anda akan dapat memilih badan-badan buah yang besar dan lazat untuk 3 hingga 4 tahun akan datang.

Birch cep (Boletus betulicola) berkait rapat dengan cep, atau porcini. Anda boleh menemuinya di coppices birch dan hutan campuran di mana birches mendominasi. Selaput, rata atau sedikit cembung yang ditutup dengan kulit licin, kelabu atau kuning coklat dan bahagian bawah liang kecil tergolong ciri utama cendawan ini. Batang silinder, putih atau pucat kekuningan yang ditutup dengan penghitungan rumit, jongkok dalam spesimen muda, juga tipikal untuk spesies ini. Badan buah matang tumbuh 7 - 15 cm tinggi secara purata dan topi mereka 10 - 15 cm luas, walaupun sesetengah gergasi boleh mengembangkan topi 30 cm lebar. Pencinta cendawan pasti akan mengambil perhatian terhadap nilai gustatory luar biasa daging putih birch cep. Ia mempunyai tekstur yang kompak, tegas, aroma kulat yang berbeza dan halus, dan rasa lembut, sama seperti rasa penny bun (porcini). Buah-buahan buah boleh digoreng, direbus, direbus, dibakar atau digoreng-goreng dan bau dan rasa juga kering.

Masa untuk menjawab soalan, bagaimana untuk mengembangkan cendawan yang sangat baik di taman anda sendiri. Anda boleh bermula dengan penanaman bertintuk dalam tempoh bermula pertengahan April hingga awal bulan Oktober. Letakkan birch biologi yang ditawarkan dengan cendawan mycelium dalam lubang digali 0.5 - 5 m dari batang kayu birch. Satu pakej mengandungi spawn yang akan mengisi tiga lubang 15 cm dan 30 cm lebar. Sebarkan miselium ke tanah telap bercampur dengan gambut dan tutup dengan beberapa tanah yang telap. Tampalkan tanah ke bawah, air yang berlimpah dan tutup dengan daun, lumut, gambut atau mana-mana mulut semulajadi yang lain. Birch cep mula membina badan buah pada bulan Jun dan berakhir pada bulan Oktober pada tahun kedua penanaman.

Pakej ini mengandungi spesis biologi tanah (miselium) pada bijirin. Arahan yang semakin terperinci telah dimasukkan dalam maklumat pakej. Pengeluar menganggarkan kebarangkalian pembangunan birch cip yang berjaya untuk 85 - 87%. Kemunculan cendawan bergantung kepada keadaan alam sekitar dan penyediaan tapak yang betul: cep birch tumbuh di mycorrhiza dengan pokok birch dan memerlukan kelembapan cahaya dan sederhana untuk berkembang dengan baik.

GardenSeedsMarket - telah berniaga selama lebih dari satu dekad dan dari awal lagi kami telah membuat kualiti produk kami menjadi keutamaan. Sepanjang tahun kami telah menyampaikan barang berkualiti terbaik kepada puluhan ribu pelanggan dari seluruh dunia. Kepuasan mereka membuktikan bahawa kami memilih cara yang betul.

Semua benih yang kami jual adalah tertakluk kepada pemeriksaan kawalan kualiti pelbagai peringkat dan hanya kemudiannya dibungkus dengan teliti dan dihantar. Produk kami telah dianugerahkan pelbagai sijil dan mematuhi piawaian tertinggi Kesatuan Eropah. Pekerja kami adalah tukang kebun yang berpengalaman yang lebih gembira menjawab setiap pertanyaan anda.

Di manakah benih kita datang?

Semua biji yang dijual di kedai kami datang dari pengeluar terbaik dari seluruh Kesatuan Eropah. Terima kasih kepada kerjasama yang panjang dengan mereka, kami dapat membangunkan keadaan menyimpan dan penghantaran yang paling mencukupi, menjamin bahawa anda sentiasa menerima batch biji segar dan teliti yang diuji. Pengecualian orang tengah dari keseluruhan proses bukan sahaja memungkinkan kita untuk mengelakkan penghantaran benih yang sudah lama terlalu lama di rak gudang, tetapi juga memastikan harga yang paling menarik untuk produk berkualiti tinggi.

Proses kawalan kualiti

Semua benih kami mesti lulus proses kawalan kualiti empat peringkat.

Tahap pertama bermula dengan pilihan pemilihan yang teliti. Daripada kita meneruskan mengawal tanaman mereka, pengeluar asing tidak dikecualikan daripada proses kawalan kualiti. Tumbuhan diperiksa pada setiap peringkat perkembangan mereka: apabila mereka mula tumbuh, semasa mekar dan apabila mereka mula menghasilkan buah (biji). Pada peringkat ini perkara yang paling penting adalah untuk memastikan jarak yang betul dari tumbuh-tumbuhan. Terima kasih kerana memperoleh ciri-ciri morfologi yang dikehendaki bagi setiap spesies atau varieti tertentu, seperti warna, ketinggian dan bentuk, dapat dipastikan.

Tahap dua terdiri daripada ujian pengesahan terperinci dalam keadaan makmal. Dengan menggunakan peralatan berkualiti tinggi oleh kakitangan yang berkelayakan, pembekal kami melakukan lebih daripada 30 000 pemeriksaan kualiti setiap tahun. Benih yang tidak memenuhi keperluan kami adalah tertakluk kepada proses penapisan teknologi, termasuk pengeringan, pembersihan, peningkatan dan pengujian lagi.

Peringkat tiga bermula dengan menanam benih dalam plot kawalan terpilih. Dengan cara itu, kita memperoleh maklumat berharga yang tepat mengenai percambahan mereka yang mesti dikekalkan pada tahap yang sesuai. Pada masa yang sama, identiti varieti setiap spesies diperiksa pada peringkat ini.

Peringkat empat berlaku di gudang kami dan terdiri daripada menghapuskan biji-bijian yang telah disimpan terlalu lama di rak kami dan menggantikannya dengan kumpulan baru. Setiap pakej dicap dengan nombor kumpulan yang unik dan juga dengan sow-by-date.

Keempat peringkat yang digabungkan membolehkan kita menyatakan dengan yakin bahawa benih yang kami sampaikan mematuhi piawaian tertinggi dan telah menyelesaikan semua peringkat kawalan yang diperlukan dengan warna terbang.

Hadiah dan anugerah

Benih-benih yang kami jual telah diiktiraf secara meluas untuk kualiti mereka dan telah memenangi banyak anugerah. Benih kami memenangi pingat emas dan perbezaan untuk kualiti tinggi mereka. World of Flowers juga dihormati kerana pendekatan inovatifnya.

Antaranya ialah: INOVASI TOP (Jun 2015), GOLD MEDAL AT THE POZNAN INTERNATIONAL FAIR (2015), PEMIMPIN KUALITI PENGGUNA (2014), PELAWAT TAHUN (2014).

Di samping itu, kami juga telah dianugerahkan sijil "IDEAL BUSINESS" selama dua tahun berturut-turut.

Percambahan

Kami komited untuk menjual hanya benih berkualiti tinggi. Dengan mengambil kira usaha yang kita buat setiap hari, sila juga ambil perhatian bahawa tumbuh-tumbuhan adalah organisma hidup dan percambahan dan pertumbuhan mereka bergantung pada banyak faktor, seperti suhu, jenis tanah, kelembapan dan frekuensi dengan itu disiram, menyemai masa dan keadaan, gunakan baja dan agen perlindungan tumbuhan (racun perosak), serta keadaan cuaca dan iklim. Kami menyediakan bantuan dengan berkongsi maklumat penyebaran dan perkembangan yang tepat dan terkini, namun, kita tidak boleh bertanggungjawab terhadap tumbuhan yang tidak ditanam dalam keadaan sesuai untuk spesies tertentu.

Produk Berkaitan

-25%
$29.52 $39.37
Promosi berakhir
-42%
$79.92 $137.62
Promosi berakhir
-25%
$19.98 $26.64
Promosi berakhir
-42%
$113.86 $197.99
Promosi berakhir
-25%
$11.25 $15.00
Promosi berakhir
-25%
$29.52 $39.37
Promosi berakhir
-25%
$19.98 $26.64
Promosi berakhir
$19.98 $26.64
Promosi berakhir
-42%
$59.94 $102.78
Promosi berakhir