• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

ръкавици

Независимо дали търсите ръкавици за градинарство, защитни или тежки ръкавици, предлагаме най-широкия избор на пазара на изключително конкурентни цени. Не се колебайте; изберете висококачествено качество и несравним комфорт при работа. Сбогом на синици, порези, болезнени мозоли и кошмара със замръзнали или мокри пръсти. Загребете дълбоко в нашата гама и изберете перфектните ръкавици!

Ако имате нужда от достъпни ръкавици за леки задачи у дома, в гаража или градината, разгледайте нашите латексови ръкавици, предназначени за градинарство и други домашни задачи, със специален антиплъзгащ се слой от вътрешната страна. Искате ли да защитите ръцете си при прополиване, копане или орязване на дървета? Нашите защитни ръкавици с PVC точки за захващане или ръкавици за градина Comfort ще ви осигурят здрав и стабилен захват. За тези, които искат защита срещу влага, нашите латексови ръкавици с покритие Touch - тънки, еластични и удобни - са отговорът. Ако предпочитате ръкавици от по-дебел, издръжлив, но дишащ материал, препоръчваме ръкавиците за градина Country или ръкавиците за градина Kurrebo за работа, изложена на дразнещи химикали. Леките, водоустойчиви ръкавици Drip, изработени от спандекс и полиуретан, са идеални за пролетни и есенни задачи като почистване и издигане на картофи. А за зимата се уверете, че имате чифт дебели, топли и удобни ръкавици за градина Forester или ръкавици за градина Celsius с подплата Thinsulate (материал, който често се среща в висококачествената туристическа и спортна екипировка). Споменахме само мъничка част от нашето предложение, просто хвърлете поглед на списъка по-долу - ще намерите снимки на продуктите и подробни описания на всички модели, налични в нашия магазин. Гордеем се с разнообразие от стилове и цветове!

Инвестирайте в ръкавици за градина и защитни ръкавици от висококачествени материали, водоустойчиви, топли и надеждни, произведени от първокласни материали, на невероятно разумни цени. Предлагаме продукти от утвърдени марки, включително водещия доставчик на градинарска екипировка Nelson Garden. Пазаруването е лесно - просто изберете предпочитания от вас модел, добавете го в кошницата, завършете покупката и ние ще се погрижим за останалото. С нетърпение очакваме вашето посещение в нашия магазин!

7.26 лв
27.00 лв
28.09 лв
29.96 лв
29.96 лв