Вкъщи

Нашият онлайн магазин предлага широка гама от аксесоари, които се оказват полезни у дома. Огледайте се и проверете какво може да ви трябва. Ще закупите продуктите, необходими за ежедневните домакински работи и задачи на отлични цени в нашия магазин.

Необходими са практични организатори, за да поддържат реда и да не се препятстват. Разгледайте подкатегорията „Кошници, контейнери и кутии“, където ви очакват естетични кутии, сгъваеми кошници и контейнери за съхранение в различни размери, със и без капаци и мивки. Предлагаме и кошници за пране (включително размер XXL). Функционалните кофи за боклук - без значение дали имате нужда от контейнер за отпадъци за кухнята, банята или офиса - не биха могли да бъдат пропуснати от нашата оферта. Тук ще намерите кошче, което ще отговаря на вашите нужди - разгледайте 10-литровата кофа за пране Swantje с въртящ се капак и голямата 50-литрова каша Rasmus с накланящ се капак. Нашите достъпни и практични кутии за инструменти, тави и органайзери, като кутиите с инструменти Caliber и кутиите с многокачествени инструменти Carge с чекмеджета, са особено препоръчителни за всички майстори и жени, които правят сам. Малки вещи, като винтове, пирони, гумени ленти, шевни и аксесоари за ръчно изработване, могат да се съхраняват в специални чанти, които се предлагат в секцията за повторно закупуване на цип чанти (те се предлагат в широк спектър от размери, от 40 х 60 мм до 300 х 400 мм). Обзавеждането и строителните работи може да изискват използване на канапи и шнурове и ние гарантираме конкурентни цени за памук, коноп, полипропилен, сизал, канапи, както и шнурове и линии, изработени от други устойчиви материали. Имате ли нужда от кофа за коса или градинарство? Поръчайте такъв в нашия магазин - разполагаме с кофи с вместимост от 5 до 20 литра на склад. В нашия онлайн магазин ще намерите и големи, здрави кутии и почистващи препарати - антибактериални гелове, препарати за почистване на прах и вещества за отстраняване на сажди. Благодарение на тези продукти поддържането на ред и чистота във вашето домакинство ще стане много по-лесно. Не забравяйте да посетите секцията Sprouters. Ако се стремите да водите здравословен начин на живот, просто не можете да пропуснете богатите на витамини кълнове от вашата кухня. В нашия магазин ще намерите най-добрите контейнери за отглеждане на кълнове. Предлагаме и други полезни аксесоари за дома, като мрежи против комари и екрани против насекоми, термометри и метеорологични станции, лопати за прах и въглища и много други продукти. Съветваме ви да разгледате нашите подкатегории. Ще намерите много практични решения, които ще улеснят домакинските дела!

Възползвайте се от конкурентните цени на домакинските аксесоари. Инвестирайте в най-високо качество и пазарувайте онлайн, без да излизате от дома и да носите тежки пазарски чанти. Ние се грижим за вашия комфорт - вижте сами, колко може да спечелите с нас!

3.63 лв
3.63 лв
3.63 лв
3.75 лв