• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Вкъщи

Нашият онлайн магазин предлага богат асортимент от аксесоари, които се оказват полезни у дома. Разгледайте и проверете какво може да ви потрябва. В магазина ни ще намерите продукти, необходими за всекидневните задачи и дейности на отлични цени.

Практичните организатори са необходими, за да поддържат ред и да намалят безредицата у вас у дома. Разгледайте подкатегорията "Кошници, контейнери и кутии", където ще откриете естетични кутии, сгъваеми кошници, контейнери за съхранение в различни размери, с и без капаци, както и мивки. Предлагаме и кошове за пране (включително опция XXL). Функционалните кофи за боклук са задължителни, независимо дали ви трябва кофа за отпадъци за кухнята, банята или офиса. Тук ще намерите кофа, която отговаря на вашите нужди - разгледайте 10-литровата кофа Swantje с въртящ се капак и голямата 50-литрова кофа Rasmus с накланящ се капак. Нашите достъпни и практични кутии за инструменти, тави и органайзери, като кутиите Caliber и кутиите за инструменти Multicase Cargo с чекмеджета, се препоръчват особено на всички любители на DIY. Малки предмети като винтове, пирони, ластици, аксесоари за шиене и ръчни аксесоари могат да бъдат съхранявани в специални чували, налични в раздела "Чували с цип за затваряне" (налични са в разнообразие от размери, от 40 x 60 мм до 300 x 400 мм). Подреждането и строителните работи могат да изискват използването на въжета и корди и ние гарантираме конкурентни цени за памучни, конопени, полипропиленови, сисалови въжета, както и въжета и корди от други издръжливи материали. Нуждаете се от моп или кофа за градина? Поръчайте едно от нашия магазин - имаме кофи с обем от 5 до 20 литра на склад. Ще намерите също големи, здрави кани и почистващи агенти - антисептични гели, почистващи агенти за кофи за боклук и вещества за премахване на черен дим в нашия онлайн магазин. Благодарение на тези продукти поддържането на ред и чистота в дома ви ще стане много по-лесно. Не забравяйте да посетите раздела "Закачалки". Ако се стремите към здравословен начин на живот, не може да пропуснете витаминоричните зародиши, отглеждани във вашата кухня. Ще намерите най-добрите контейнери за отглеждане на зародиши в нашия магазин. Освен това предлагаме и други полезни аксесоари за дома, като мрежи против комари и насекоми, термометри и метеорологични станции, метли и лопати за въглища и много други продукти. Ви поканваме да разгледате нашите подразделения. Ще откриете много практични решения, които ще улеснят домашните ви задачи!

Възползвайте се от конкурентните цени на аксесоари за дома. Инвестирайте в най-високото качество и пазарувайте онлайн, без да напускате дома си и без да носите тежки пазарни чували. Грижим се за вашето удобство - вижте сами колко можете да се възползвате от пазаруването при нас!

Малък стрък - контейнер за отглеждане на кълнове - -40%
5.97 лв 9.95 лв
Промоцията приключва
Голям стрък - контейнер за отглеждане на кълнове -40%
8.97 лв 14.95 лв
Промоцията приключва
1.03 лв
1.13 лв
1.82 лв
2.08 лв
2.16 лв
2.32 лв
2.45 лв