• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Otthon

Online áruházunk széles körű kiegészítők széles választékát kínálja otthonodhoz. Tekints körül, és nézd meg, mire lehet szükséged. Kiváló árakon találhatsz olyan termékeket, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapi feladatokhoz és teendőkhöz a boltunkban.

A praktikus szervezők elengedhetetlenek az rend és a rendetlenség minimalizálása érdekében az otthonodban. Böngéssz a "Kosarak, Konténerek és Dobozok" alkategóriában, ahol esztétikus dobozokat, összecsukható kosarakat, tárolódobozokat különböző méretekben (lappal vagy nélküle), valamint mosogatókat találsz. Kínálunk mosókosarakat is, beleértve az XXL méretet is. Funkcionális szemetesekre mindig szükség van, legyen szó konyháról, fürdőszobáról vagy irodáról. Itt találsz olyan szemetest, amely megfelel az igényeidnek, mint például a 10 literes Swantje szemétvödör forgatható fedővel és a nagy, 50 literes Rasmus szemétvödör billenthető fedővel. Megfizethető és praktikus szerszámosládáink, tálcáink és szervezőink, mint például a Caliber szerszámosládák és a Multicase Cargo szerszámosládák fiókokkal, különösen ajánlottak minden barkácsolni szerető embernek. Kisebb tárgyak, mint csavarok, szegkötők, gumigyűrűk, varrás és kézműves kiegészítők különleges táskákban tárolhatók, amelyek elérhetőek a "Zárható cipzáras tasakok" szakaszban, számos méretben, 40 x 60 mm-től 300 x 400 mm-ig. Az otthoni rendrakáshoz és építkezéshez szükség lehet zsinórokra és kötelekre, és mi versenyképes árakat garantálunk pamut, kender, polipropilén, sisal zsinórokból készült kötelekhez és zsinórokhoz, valamint más strapabíró anyagokból készült vonalakhoz. Szükséged van felmosóra vagy kerti vödörre? Rendelj egyet a boltunkból, ahol 5 és 20 literes vödrök találhatók raktáron. Továbbá találsz nagy, erős kannákat és tisztítószereket is, beleértve az antibakteriális géleket, szemétvödör tisztítószereket és szénfekete eltávolító anyagokat is online áruházunkban. Ezeknek a termékeknek köszönhetően könnyebb lesz rendet és tisztaságot tartani otthonodban. Ne felejtsd el megnézni a "Csíráztatók" szakaszt sem. Ha egészséges életmódot szeretnél folytatni, akkor nem hagyhatod ki az otthoni konyhádban termesztett vitaminban gazdag hajtásokat. A legjobb tartályokat a hajtások termesztéséhez a boltunkban találod. Emellett más hasznos otthoni kiegészítőket is kínálunk, mint például szúnyoghálók és rovarhálók, hőmérők és időjárásállomások, portörlők és szenes lapálok, és még sok más terméket. Bátorítunk, hogy nézze meg a alkategóriáinkat. Sok praktikus megoldást találsz, amelyek megkönnyítik a házimunkát!

Használd ki a háztartási kiegészítők versenyképes árait. Invetálj a legjobb minőségbe, és vásárolj online anélkül, hogy elhagynád a lakást, vagy nehezek bevásárló táskákat cipelj. Fontosnak tartjuk kényelmedet - nézd meg magad, mennyit nyerhetsz velünk való vásárlással!