• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Palánkok és kerítések

Palánkok és kerítések nem csak gyönyörűen egészítik ki a kerti kialakításodat, hanem kiváló funkciót is biztosítanak. Akár azért van rájuk szükséged, hogy elválaszd az invazív növényeket a többiektől, védj a házi és vad állatoktól, vagy egyszerűen csak díszítő elemekként használod őket, nálunk mindent megtalálsz. Fedezd fel a legátfogóbb palánkok és kerítések választékunkat webáruházunkban.

Ha hatékony védelmet keresel fáid, bokraid és keretek számára, tekintsd meg a határnevet (hálóátmérő 15 mm), mely elérhető a következő méretekben: 0,4 x 5 m, 0,6 x 5 m, 0,8 x 5 m és 1,2 x 5 m. Tervezel egy nagyobb területet alacsony kerítéssel körbevenni? Használd ki a 50 méteres határnevetünk verhetetlen árát! Raktáron tartunk továbbá egy strapabíró zöld "Strong fencing" védelmi hálót (hálóátmérővel 30 mm) a méretekben 0,40 x 25 m, 0,60 x 25 m és a 1,2 x 5 m védelmi hálót kis hálóátmérővel (7 mm), ami tökéletes azoknak az állatoknak, amelyek a fák kérgén élnek. Ha tartós és vonzó kerti palánkot keresel, nem kell tovább keresned. Válaszd moduláris, könnyen telepíthető, könnyű és időjárásálló palánkunkat, mely 22,5 cm magas és 2,1 vagy 2,7 m hosszúságban elérhető. Vagy választhatod a rövidebb, 4,05 m hosszú, 6 cm magas palánkot egy gyepfolt, köves kert vagy keret körül. Ha rusztikus esztétikához vonzódsz, a gyönyörű, alacsony, fehér, barna, zöld vagy terrakotta színű, 26 cm x 2 m faerezetű kerti kerítésünk tökéletes választás. És ha egy csipetnyi eleganciát szeretnél, a réz, terrakotta vagy fekete dekoratív kerti kerítésünk, mely 30 cm x 2,45 m méretű, elegánsan kijelölheti a határok közötti ösvényeket vagy pihenőhelyeket.

Látható, hogy palánkok és kerítések kínálatunk széleskörű, és fáradhatatlanul bővítjük gyűjteményünket. Ha inspirációt és ötleteket keresel egy mágikus kert létrehozásához, nálunk megtalálod. Élvezd a kiváló ajánlatainkat palánkok és kerítések terén, melyeket első osztályú anyagokból készítettünk, mindezt otthonod kényelméből. Garantáljuk, hogy vásárlás nálunk mindig öröm.