• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Palisadit ja aidat

Palisadit ja aidat eivät vain kauniisti täydennä puutarhasi järjestelyjä, vaan ne myös tarjoavat erinomaista toiminnallisuutta. Tarvitsetko niitä erottamaan leviävät kasvit muista, suojaamaan tilaasi koti- ja villieläimiltä, tai yksinkertaisesti koristeeksi, meillä on ratkaisu sinulle. Löydä laajin valikoima puutarhan palisadeja ja aitoja verkkokaupastamme.

Jos tarvitset tehokasta suojaa puitasi, pensaitasi ja rajauksiasi varten, harkitse Border-verkkoamme (verkkohalkaisija 15 mm), saatavilla koossa: 0,4 x 5 m, 0,6 x 5 m, 0,8 x 5 m ja 1,2 x 5 m. Suunnitteletko suuremman alueen ympäröimistä matalalla aidalla? Hyödynnä 50 metriämme Border-verkkoa lyömättömään hintaan! Meillä on myös kestävä vihreä Strong fencing -suojava verkko (verkkohalkaisija 30 mm) koossa 0,40 x 25 m, 0,60 x 25 m ja 1,2 x 5 m suojaverkko pienellä verkkohalkaisijalla (7 mm), joka on täydellinen eläimille, jotka syövät puun kuorta. Jos etsit kestävää ja tyylikästä puutarhapalisadia, etsintäsi on ohi. Valitse modulaarinen, helppo asentaa, kevyt ja säänkestävä palisadi, joka on 22,5 cm korkea ja saatavilla pituudessa 2,1 tai 2,7 m. Vaihtoehtoisesti voit valita lyhyemmän, 4,05 m pitkän, 6 cm korkean palisadin nurmikkoalueen, kivipuutarhan tai rajan määrittämiseen. Jos olet viehättynyt rustiikista estetiikasta, ihastuttava, matala, valkoinen, ruskea, vihreä tai terrakotta 26 cm x 2 m Woodgrain-puutarha-aita on täydellinen. Ja jos haluat kosketuksen eleganssia, kupari, terrakotta tai musta Ornamental-puutarha-aita, joka mittaa 30 cm x 2,45 m, voi tyylikkäästi merkitä polkuja rajojen tai vapaa-ajan alueiden välillä.

On selvää, että palisadien ja aitojen valikoimamme on laaja, ja jatkamme sen laajentamista väsymättömästi. Jos etsit inspiraatiota ja ideoita taianomaisen puutarhan luomiseksi, älä etsi enää muualta kuin kaupastamme. Nauti huippudiileistä palisadeissamme ja aidoissamme, jotka on valmistettu huippuluokan materiaaleista, kaikki kodin mukavuudesta. Vakuutamme sinulle, että ostoksilla kanssamme on aina ilo.