• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Sarjat ja paketit

Olemme suunnitelleet "Sarjat ja paketit" -kategorian helpottaaksemme ostokokemustasi puutarhamyymälässämme. Etsitpä sitten valmiiksi tehtyä kukka-asetelmaa, etsit kasviksia seuralaiskasvien istutukseen tai sinulla on vaikeuksia valita vain yhtä paprikalajiketta, "Sarjat ja paketit" -valikoimamme kattaa tarpeesi poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Tutustu myydyimpiin kokoelmiimme jo tänään!

Unelmoitko henkeäsalpaavasta kukkapenkistä tänä vuonna? Olemme huolellisesti kuratoineet sarjoja, jotka täyttävät puutarhahaaveesi. "Kevään herääminen" -paketti sisältää varhain kukkivia kasveja, kun taas "Neljä elementtiä" -sarja on elävä sekoitus siemeniä, jotka tuottavat keltaisia, oransseja, sinisiä ja vihreitä kukkia. "Floraalinen avantgarde" -sarja on niille, jotka rakastavat korkeita, patsasmaisia kukkia, ja "Vuoristoniitty" vie sinut suoraan alppimaiselle lomalle, aivan omassa takapihassasi. "Taivaallinen puutarha" -sarjamme tarjoaa kuusi ainutlaatuista lajia, joissa on epätavallisia lehtiä, kukkia ja hedelmiä sekä niiden värejä ja muotoja.

Entä jos kuvittelet kukkapenkin vaihtelevissa sävyissä yhtä väriä? Silloin sarjat kuten Giallo (keltainen), Intian valtameri (sininen), Bianco (valkoinen), Rosa (vaaleanpunainen), Verde (vihreä) tai Juicy Orange (oranssi) on suunniteltu juuri sinulle. Ja jos tavoitteenasi on monolajinen mutta monivärinen osio, älä ohita erikoissiemenpakkauksiamme, kuten suurikukkainen petunia, Morning Glory, unohda-minut-ei, Impatiens, Celosia, Zinnia ja Verbena. Haluatko jotain vielä ainutlaatuisempaa? Tarjoamme kasvisarjoja luomaan kukkapenkkejä, jotka jäljittelevät kansallisia lippuja!

Jos pääpainosi on vihanneksissa, emme ole unohtaneet sinua. Vihannessiemenpakkauksemme ovat valmiita tekemään vaikutuksen. Kokeile uusia lajikkeita tunnetuista vihanneksista, kuten "Sipulilajikepaketti", "Makean paprikan valikoima", "Jäävuorisalaatin valikoima" ja monia muita. Meillä on myös BIO-vihannessarjoja, astiakasvatukseen suunniteltuja sarjoja ja jopa sarjoja talvivarastojen ja seuralaiskasvien istutukseen. Ja muista, kun olet perustanut vihannespuutarhasi, suojaa se tuholaisilta ilman kemikaaleja—valitse yksi tuholaiskarkoittavista kasvisarjoistamme!

Tämä on vasta jäävuoren huippu; kutsuamme sinut tutustumaan myymäläämme lisää. Saadaksesi selville, mitkä tiettyjen lajien ja lajikkeiden sarjassa ovat mukana, napsauta yksinkertaisesti sen nimeä tai kuvaa—jokainen yksityiskohta on lueteltu kuvauksessa. Hyödynnä lyömättömät hinnat korkealaatuisiin siemeniin, sekä koriste- että käyttökasveihin. Iloista ostoksilla käyntiä!

-40%
37.90 63.16
Kampanja päättyy
-40%
37.90 63.16
Kampanja päättyy
-40%
37.90 63.16
Kampanja päättyy
Raketti (arugula) - kahden vihannesten kasvilajikkeen siementen joukko -  - siemenet -40%
1.92 3.20
Kampanja päättyy
Vihannekset leikkaukseen - Aseta no. 7 - 3 lajin siemenet - -40%
2.41 4.02
Kampanja päättyy
Vihannekset leikkaukseen - Aseta no. 1 - 3 lajin siemenet - -40%
2.49 4.15
Kampanja päättyy
Vihannekset leikkaukseen - Aseta no. 6 - 3 lajin siemenet - -40%
2.49 4.15
Kampanja päättyy
-40%
2.61 4.35
Kampanja päättyy
Brysselit - Set 1 - 2 kasvisviljelylajin siemeniä -  - siemenet -40%
3.15 5.26
Kampanja päättyy
Keittiöyrtit - Keskikokoinen - 4 yrtin siemeniä - -40%
3.15 5.26
Kampanja päättyy
Itävät siemenet - retiisi - neljän lajikkeen valikoima - -40%
3.15 5.26
Kampanja päättyy
Kale - neljän kasvisviljelyn lajikkeen siemenet - -40%
3.16 5.26
Kampanja päättyy
Lehtikaalin siemenet - valikoima 4 lajiketta - -40%
3.16 5.26
Kampanja päättyy