• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Forme de brânză

Formele de brânzeturi, numite uneori forme, sunt cele mai importante accesorii ale producătorului de brânzeturi. Acestea sunt indispensabile în procesul de presare a brânzei și extragere a zerului și oferă produsului forma adecvată. Aruncați o privire la toate modelele disponibile în magazinul nostru. Vă vom surprinde prin diversitatea formelor și dimensiunilor!

Vă recomandăm formele noastre de brânză cu presare automată pentru producerea cașului și a brânzei amestecate cu acid. Acestea permit o scurgere mai rapidă a zerului, datorită construcției plaselor. Avem atât forme mici, cât și dimensiuni XXL în oferta noastră. Dacă începeți aventura de a face brânză, comandați forma practică și accesibilă de brânză rotundă pentru 250 g brânză - ø 10 cm sau matrița de brânză pătrată pentru 500 g brânză - 11x11x8,5 cm. Ați dori să încercați o formă mai mare? Forma de brânză dreptunghiulară pentru 1500 g brânză- 20x13x11 cm și matrița rotundă de brânză pentru 2000 g brânză - 21x24x9 cm vă așteaptă. Dacă doriți să faceți o surpriză emoționantă celor mai dragi dvs., forma de brânză în formă de inimă pentru 80 g sau 400 g brânză ar putea oferi o soluție. Delicatetea făcută de sine este cea mai bună idee de cadou!

Toate formele de brânză disponibile în magazinul nostru au fost fabricate din materiale sigure și certificate. Ne străduim să facem din ce în ce mai largă selecția noastră largă și, prin urmare, vă recomandăm să fiți la curent cu noile noastre oferte. Cumpărați echipamente de fabricare a brânzeturilor la prețuri rezonabile. Suntem mai mult decât fericiți să vă întâmpinăm în magazinul nostru!