• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Саксии за цветя в саксия

Ако мечтаете за дома, балкона или терасата си да бъдат пълни с растения, трябва да изберете Семена за цветя в саксия. Те ви позволяват да отгледате желаните растителни видове и сортове у дома и ще ви предоставят много удовлетворение. Предлагаме както популярни растения като слънчогледи, кулеус, дяволски и ангелски труби, пролетни цветя, както и по-малко известни като копривка, четки за бутилки, ягодови дървета, прощавайте на пролетта или цветя на страстта. Кратки описания на растенията ще ви помогнат да изберете идеалния вид за вашия дом и градина. Всички семена, предлагани в нашия магазин, са от високо качество и имат добри проценти на забелязане, тъй като идват само от известни производители.

Особено препоръчваме семената на ягодовото дърво (Arbutus unedo), от които ще израснат високо декоративни растения, които ще зарадват всички любители на необичайните видове растения. Но има още в тази растение! То произвежда оранжево-червени, кръгли плодове, които са ядливи. Те приличат малко на ягоди, оттук и името на растението, но имат съвсем различен вкус. Ще намерите нещо и за вашия домашен любимец в нашите предложения. Продаваме семена на котешка трева, богата на хранителни вещества. Този лесно отглеждан вид растение подобрява храносмилането и обогатява диетата на вашия котка със стойни минерали.

Повечето цветя в саксии, предлагани в нашия магазин, могат да бъдат изнесени навън през лятото. Те ще украсят интериора на вашия дом през по-студените периоди и ще омагьосат градината, балкона или терасата ви през лятото. Не се колебайте и изберете семена на вашите любими цветя в саксии! Отглеждането им ще ви донесе много удовлетворение!