• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Cserepesvirág-vetőmagok

Ha álmodsz otthonodról, erkélyről vagy teraszról, tele virágokkal, akkor válaszd a Cserepesvirág-vetőmagokat. Lehetővé teszik számodra, hogy otthonodban nevelt virágfajták és változatok közül válassz, és sok örömet nyújtanak majd számodra. Kínálatunkban megtalálhatók olyan népszerű növények is, mint a napraforgó, a ciklámen, az ördög kürtje és az angyal trombitája, a primula, a kaktuszok, a petúnia vagy a begónia, valamint olyan kevésbé szokványosak is, mint a selyemvirág, a palackkefe, az eperfa, a búcsú a tavaszról vagy a passióvirág. Rövid növényleírások segítenek majd a tökéletes fajta kiválasztásában otthonodba és kertedbe. Minden üzletünkben kapható mag magas minőségű, és jó csírázóképességgel rendelkezik, mivel csak híres termelőktől származik.

Különösen ajánljuk a eperfa (Arbutus unedo) magjait, amelyekből rendkívül dekoratív növények nőnek majd, és minden különleges növényfaj szerelmeseit lenyűgözik majd. De ennél több rejlik ebben a növényben! Narancs-piros, kerek gyümölcsöt terem, amely ehető. Néhányban hasonlítanak a szamócához, innen a növény neve, de teljesen más az ízük. Háziállatodnak is találsz valamit kínálatunkban. Árulunk macskafűmagokat, amelyek tápanyagokban gazdagok. Ez a könnyen termeszthető növény javítja az emésztést és értékes ásványi anyagokkal gazdagítja házikedvenced étrendjét.

Üzletünkben kapható legtöbb cserepes virágot nyáron kint is elhelyezheted. Ők díszíteni fogják otthonod belsejét a hidegebb időszakokban, és lenyűgözővé teszik kerted, erkélyed vagy teraszod a nyári hónapokban. Ne habozz, válaszd ki kedvenc cserepes növényeid magjait! Azok nevelése sok örömet fog okozni számodra!

284 Ft 473 Ft
A promóció véget ér
356 Ft 594 Ft
A promóció véget ér
356 Ft 594 Ft
A promóció véget ér
429 Ft 715 Ft
A promóció véget ér
538 Ft 897 Ft
A promóció véget ér
538 Ft 897 Ft
A promóció véget ér
538 Ft 897 Ft
A promóció véget ér
647 Ft 1,079 Ft
A promóció véget ér
1,450 Ft 2,416 Ft
A promóció véget ér