Populär produkt Den här produkten köptes senast för 9 timme sedan.
  • 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Smörgåskrasse - 2250 frön - Lepidium sativum

15.29 kr
Antal köpare: 244
000307
I lager
+

Spiror, som har använts i åldrar på grund av deras fördelaktiga egenskaper, är en nödvändig källa till enzymer, mineralsalter, provitamin A och vitaminerna B, D, E och K. Cress Sprouts är en av de mest populära och innehåller vitaminer A , C, och PP, magnesium, zink, järn och kalciumsalter. Cress Sprouts rekommenderas att användas som ett tillägg till läckra sallader eller smörgåsar. Ett hundra gram av groddarna innehåller cirka 60 mg vitamin C, vitamin B, 1,3 mg vitamin PP, 160 mg kaliumsalter, 36 mg kalcium och en betydande mängd svavel. Spirorna hjälper till att sänka nivån av socker i blodet, medan svavel ökar aptiten.
Kom ihåg att groddar är friska!

Spannmålsproduktion: Skölj försiktigt fröna under rinnande vatten och häll dem i en burk i en sådan form som att täcka botten av burken och fyll sedan med kokt, ljummet vatten (du kan lämna burken för en natt) . Ta bort vattnet, skölj frön igen, täck burken med ett gasbind, binda det med ett gummiband och placera det i ett varmt och ljust läge. se till att burken inte utsätts för solstrålar. Skölj frön och ta av vattnet minst två gånger om dagen. Spirorna är redo att äta på 3 till 6 dagar.

Varje förpackning innehåller trettio gram frön.
Varje paket innehåller en växande guide och ett sop-datum.


Cirka 2250 frön (+/- 20%)

GardenSeedsMarket har varit verksamt på marknaden i mer än tio år och vi har lagt stor vikt vid kvalitet på våra produkter redan från början av vår verksamhet. Under denna tid har vi haft tiotusentals belåtna kunder från runt om i världen. Fröer som säljs av oss genomgår en kvalitetskontroll i flera steg innan de packas noggrant och skickas. Dessa produkter har erhållit många certifikat och de uppfyller de högsta normerna som gäller i Europeiska unionen. Vår personal består av erfarna trädgårdsmästare som svarar gärna på alla dina frågor!

Varifrån kommer våra fröer?

Alla frön som säljs i vår butik kommer från de bästa producenterna i Europeiska unionen. Tack vare många års samarbete har vi utarbetat lämpliga förutsättningar som gör att vi kan alltid sälja färska fröer som har grundligt testats. Genom att utelämna mellanhänder i den hela processen kan vi inte bara undvika gamla leveranser som hade legat på hyllor i varuhus under flera månader, utan det garanterar också att vi får lägsta priser för produkter av högsta kvalitet.

Kvalitetskontrollprocess

Alla frön genomgår en kvalitetskontrollprocess med fyra steg.

DET FÖRSTA STEGET består av ett noggrant urval av producenter samt kontroller av deras odlingar, även utomlands. Växterna kontrolleras inte bara vid början av tillväxt, utan även under blomning och fruktbärande. Det som är viktigt i det skedet är att garantera ett isoleringsavstånd, vilket säkerställer att vi erhåller önskade morfologiska egenskaper hos de olika arterna i framtiden, såsom färg, höjd eller växtsätt.

DET ANDRA STEGET består av mycket noggranna undersökningar under laboratorieförhållanden. Genom användning av utrustning av högsta kvalitet och högkvalificerad personal genomför våra leverantörer över 30 000 kvalitetsanalyser varje år. Om några frön inte uppfyller kraven genomgår de tekniska processer såsom torkning, rengöring, förädling och omtestning.

DET TREDJE STEGET består av att frön sås på testlotter. På så sätt får vi exakta uppgifter om grobarhet som måste ligga på en tillräckligt hög nivå. Samtidigt kontrolleras varje arts sortäkthet i detta skede.

DET FJÄRDE STEGET genomförs i våra lager och består av att frön som redan har förvarats alltför länge slängs och ersätts med färska partier. Varje förpackning markeras med ett partinummer och hållbarhetsdatum.

Alla dessa fyra steg låter oss utan tvivel fastslå att fröer som säljs av oss uppfyller de högsta standarderna och klarar alla möjliga kontroller utan några problem.

Priser och utmärkelser

Fröer som säljs av oss har uppskattats och belönats många gånger. De har fått tiotals guldmedaljer och priser för hög kvalitet och tillämpade innovationer. Några av dem är: TOPPINNOVATION (juni 2015), GULDMEDALJ PÅ DEN INTERNATIONELLA MÄSSAN I POZNAŃ (2015), KVALITETSLEDANDE ENLIGT KONSUMENTER (2014), ODLARE AV 2014.

Dessutom tilldelades vi certifikatet "NÄRINGSLIVETS IDEAL" två år i rad.

Groning

Vi fokuserar på försäljning av utsäde av högsta kvalitet. Växter är dock levande organismer, och deras grobarhet beror på flera faktorer, såsom temperatur, jordtyp, fuktighet och frekvens av vattning, tid för sådd, gödsling, användning av växtskyddsmedel och annan atmosfärisk påverkan. Vi tillhandahåller hjälp med att samla in relevant information om odling, men vi tar inte ansvar för växter om lämpliga förhållanden för aktuella växtarter inte har upprätthållits.