• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Termometre de gătit

Ca nicio altă unealtă, un termometru de bucătărie vă permite să mențineți controlul deplin asupra stării vaselor pe care le pregătiți și le depozitați. La magazinul nostru online sunt disponibile termometre cu congelator și frigider, producător de vinuri și conservare. Căutați printre imaginile modelelor disponibile în prezent și citiți descrierile acestora. Nu veți cumpăra niciodată un porc în poke în magazinul nostru.

Atât dacă înveți să gătești, cât și dacă intenționezi să ridici abilitățile bucătarului tău la un nivel mai înalt, echipează-te cu un termometru de bucătărie de 140 mm pentru prăjire, fumat și gătit cu o gamă de lucru de 0-100 ° C. Acest model este ușor de utilizat, dar surprinzător de precis! De asemenea, oferim și alte versiuni ale acestui dispozitiv special de măsurare, cum ar fi cea cu un interval de lucru de până la 300 ° C. Ar trebui să luați în considerare achiziționarea acestuia! Dacă sunteți pasionați de soluții mai puțin obișnuite, avem la dispoziție termometrul cu o lățime de 80 mm cu un mâner de capac (0-120 ° C). Acest gadget practic pentru măsurarea temperaturii meselor poate fi montat pe un capac pentru oală! Dacă tocmai ați găsit șuncă și cârnați făcând pasiune în dvs., cumpărați termometrul de fumat și la grătar de 210 mm (0-120 ° C) și deveniți un producător profesionist de cârnați! Un termometru de conservare la îndemână de 17x230 mm pe care îl veți obține la un preț accesibil în magazinul nostru vă va ajuta în pregătirea gemurilor, chutneys și prăjiturilor de copt. Ți-ar plăcea să faci vin din propriul tău fruct? Va trebui să verificați în mod regulat, dacă temperatura mustului este potrivită pentru a se produce fermentarea. Termometrul Winemaker cu mâner plutitor este doar dispozitivul potrivit pentru acest scop. Dacă păstrați mâncarea într-un congelator, o investiție în termometru congelator și frigider cu cuier se va dovedi o decizie înțeleaptă. Este ușor de montat, precis și ușor de citit. Datorită acestui instrument, veți proteja mâncarea de a merge rău cu siguranță absolută. Aruncă o privire la ce avem în magazin pentru tine!

Cumpărați termometre de bucătărie cu livrare la domiciliu la prețuri accesibile. Suntem de o calitate excelentă, durabilitate și măsurare precisă. La magazinul nostru veți găsi doar o selecție atât de largă de termometre excelente de bucătărie. Profitați de acest sortiment!

-25%
8.78 leu 11.70 leu
Promoția se încheie
-25%
12.63 leu 16.84 leu
Promoția se încheie
-25%
16.09 leu 21.46 leu
Promoția se încheie
-25%
27.59 leu 36.79 leu
Promoția se încheie
-25%
31.30 leu 41.73 leu
Promoția se încheie
-25%
31.30 leu 41.73 leu
Promoția se încheie
-25%
35.00 leu 46.67 leu
Promoția se încheie