• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Keittolämpömittarit

Kuten ei mikään muu työkalu, keittiölämpömittari mahdollistaa sinulle täyden hallinnan valmistamiesi ja säilyttämiesi ruokien tilasta. Online-puutarhakauppamme tarjoaa erilaisia keittiölämpömittareita, mukaan lukien pakastimen ja jääkaapin, viininvalmistuksen ja säilönnän lämpömittareita. Tutustu saatavilla olevien mallien kuviin ja lue niiden kuvaukset. Meiltä et koskaan osta sikaa säkissä.

Olitpa sitten vasta aloittelemassa kokkauksen oppimista tai pyrkimässä nostamaan kulinaariset taitosi uudelle tasolle, varusta itsesi 140 mm keittiölämpömittarilla paistamiseen, savustamiseen ja ruoanlaittoon, jonka toiminta-alue on 0-100°C. Tämä malli on käyttäjäystävällinen ja vaikuttavan tarkka! Tarjoamme myös muita versioita tästä mittalaitteesta, kuten sellaisen, jonka toiminta-alue ulottuu jopa 300°C:een, mikä on ehdottomasti harkinnan arvoinen. Niille, jotka kaipaavat ainutlaatuisempia ratkaisuja, meillä on 80 mm leveä lämpömittari, jossa on kannen kahva, toiminta-alueella 0-120°C. Tämä innovatiivinen laite voidaan asentaa suoraan kattilan kanteen, mikä tarjoaa mukavuutta ruokien lämpötilan seurannassa.

Jos olet äskettäin löytänyt intohimon kinkun ja makkaran valmistukseen, hanki 210 mm savustus- ja grillauslämpömittarimme (0-120°C) ja aloita matkasi kohti ammattimaisen makkaranvalmistajan uraa. Lisäksi kätevä 17x230 mm säilöntälämpömittarimme, joka on saatavilla edulliseen hintaan, auttaa sinua valmistamaan hilloja, chutneyta ja leipomaan kakkuja.

Viininvalmistuksesta haaveileville on tärkeää tarkistaa säännöllisesti mustan lämpötila käymisen varmistamiseksi. Meidän viininvalmistajan lämpömittarimme kelluvalla kahvalla on täydellinen työkalu tähän tehtävään. Jos säilytät ruokaa pakastimessa, pakastimen ja jääkaapin lämpömittarin hankkiminen ripustuskoukulla on fiksu valinta. Se on helppo asentaa, tarkka ja helppolukuinen, varmistaen että ruokasi pysyy tuoreena ja turvallisena.

Tutustu tarjontaamme – osta keittiölämpömittareita kätevällä ja edullisella kotiinkuljetuksella. Meillä on korkealaatuisia, kestäviä ja tarkkoja mittareita. Vain meidän kaupastamme löydät näin laajan valikoiman erinomaisia keittiölämpömittareita. Hyödynnä valikoimaamme jo tänään!