• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Konyhai hőmérők

Mint más eszköz, a konyhai hőmérő lehetővé teszi, hogy teljes ellenőrzést tarts a készített és tárolt ételek állapota felett. Online kertészeti áruházunk számos főzőhőmérőt kínál, beleértve a fagyasztóhoz és hűtőszekrényhez, borászati és tartósítási hőmérőket is. Böngéssze át a jelenleg elérhető modellek képeit és olvassa el leírásaikat. Nálunk sosem fog „zsákbamacskát” vásárolni.

Akár csak most kezdi a főzés fortélyait elsajátítani, akár szakácsként szeretné képességeit magasabb szintre emelni, szerelkezzen fel egy 140 mm-es konyhai hőmérővel sütéshez, füstöléshez és főzéshez, 0-100 °C működési tartománnyal. Ez a modell felhasználóbarát és meglepően pontos! Más változatokat is kínálunk ettől a mérőeszköztől, például egy akár 300 °C-ig terjedő működési tartományút, ami mindenképpen megfontolandó. Azok számára, akik különlegesebb megoldásokat részesítenek előnyben, kínáljuk 80 mm széles termométerünket fedőfogantyúval, 0-120 °C működési tartományban. Ez az újszerű eszköz közvetlenül a fazék fedelére szerelhető, megkönnyítve az ételek hőmérsékletének ellenőrzését.

Ha nemrégiben fedezte fel a sonkakészítés és kolbászkészítés iránti szenvedélyét, szerezze be 210 mm-es füstöléshez és grillezéshez szánt hőmérőnket (0-120 °C), és kezdjen el profi kolbászkészítővé válni. Ezen kívül, praktikus 17x230 mm-es tartósítási hőmérőnket, mely elérhető kedvező áron, segítségül hívhatja lekvárok, chutney-k és sütemények készítéséhez.

A leendő borászok számára létfontosságú a must hőmérsékletének rendszeres ellenőrzése a fermentációhoz. Borászhőmérőnk lebegő fogantyúval tökéletes eszköz ehhez a feladathoz. Ha ételeket tárol a fagyasztóban, bölcs döntés befektetni egy fagyasztóba és hűtőbe való hőmérőbe akasztóval. Könnyű felszerelni, pontos és könnyen olvasható, biztosítva az élelmiszerek frissességét és biztonságát.

Nézzen szét nálunk – vásároljon főzőhőmérőket az otthoni kiszállítás kényelmével. A prémium minőség, tartósság és pontos mérés jellemzi kínálatunkat. Csak áruházunkban talál ilyen széles körű kiváló konyhai hőmérő választékot. Használja ki kínálatunkat ma!