• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kiteinen lannoite parvekekasveille - Compo® - 60 g -

3.08
012669
Varastotilanne
+

Compo®-kiteinen lannoite parvekekasveille toimittaa kasveillesi kaikki tarvittavat ravintoaineet. Sen tasapainoinen, runsas koostumus on sovitettu erityisesti astioissa ja parvekelaatikoissa kasvavien kukkakasvien ravintotarpeisiin. Se toimii heti levityksen jälkeen ja tarjoaa kasveille helposti rinnastettavan ravinnon. Se saa kasvit kasvamaan hyvin ja näyttämään hyvältä syksyyn saakka. Tämän tuotteen avulla voit nauttia runsaasta ja pitkäaikaisesta kukinnasta pitkään.

Esittelemme täten kiteisen lannoitteen, joka sisältää täydellisen sarjan makro- ja mikroravinteita, joita kasvit tarvitsevat kukinta-aikana. Se on liuotettava veteen ennen käyttöä ja kasvit on kasteltava valmistetulla liuoksella. Tämä lannoitusmenetelmä osoittautuu poikkeuksellisen aikatehokkaaksi, koska siinä yhdistetään kastelu ja lisäys. Suosittelemme levittämään esitettyä lannoitetta kasvun ja kukinnan aikana. Se erottuu erittäin tehokkaasti, koska yhdessä pakkauksessa voit valmistaa 30 litraa kasteluliuosta.

Pakkaus sisältää 60 g Compo®-parvekekasvien kiteistä lannoitetta, viimeisin käyttöpäivämäärä ja yksityiskohtaiset käyttöohjeet.

Levitysmenetelmä:
liuotetaan 2-5 g lannoitetta (1 tl = noin 5 g) 1 litraan vettä. Vesi 1-2 viikon välein.