• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Istuta tikkaat ja tuet

Kasvien tukirakenteet ja tuet ovat välttämättömiä monien ruukkukasvien, koristeköynnösten ja muiden hoikkavartisten lajien viljelyssä. Verkkopuutarhakauppamme vastaa koristekasvien ystävien tarpeisiin tarjoamalla laajan valikoiman erilaisia kasvitukia edulliseen hintaan. Löydät varmasti kasviltaan tai tuen, joka sopii sekä pienemmille että suuremmille kasveille.

Valikoimassamme on korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä bambutukia – tolppia, tikkaita ja koristeellisia tukia taivutetusta bambupuusta. Vahva, kookoskuidusta valmistettu tolppa antaa asetelmillesi luonnollisen ilmeen, erityisesti suurlehtisten kasvien kanssa. Tarjoamme myös koristeellisia kasvitikkaita ja tukia muovista ja metallista, saatavilla monissa hillityissä ja kirkkaissa väreissä. Orkidean ystävät arvostavat ihania palmutukiamme, lankoja ja spiraaleja, jotka on suunniteltu tukemaan herkkiä orkidean varsia.

Verkkokauppamme on yhden pysähdyksen paikka kaikille tarpeillesi varmistaaksesi viherkasviesi terveen kasvun ja häikäisevän ulkonäön. Laaja valikoimamme kasvitikkaita ja tukia, saatavilla monissa muodoissa ja sävyissä, koostuu yksinomaan huippulaadukkaista, kestävistä tuotteista. Osta verkossa kilpailukykyiseen hintaan ja säästä aikaa!