• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kasteluastiat

Etsitkö edullista kastelukannua, joka on sekä toimiva että esteettisesti miellyttävä? Garden Seeds Market tarjoaa kastelukannuja, jotka soveltuvat ruukkukasveille, vihanneksille, hedelmäpensaaille ja muille puutarhakasveille kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on laaja valikoima erilaisia malleja ja kokoja - löydä se, jonka olet aina halunnut!

Mitkä ominaisuudet määrittelevät laadukkaan kastelukannun? Kestävä materiaali, hyvin suunniteltu kaato, kasteluruusu, joka varmistaa tasaisen vesivirran ja estää tukkeutumisen? Meidän kastelukannut täyttävät nämä vaatimukset. Ne eivät ole vain kestäviä, vaan myös kevyitä ja käyttäjäystävällisiä. Harkitse Żyrafa (Kirahvi) kotikastelukannuamme, joka on saatavana eloisan värisenä, kuten fuksia, merensininen, limetinvihreä ja klassinen vihreä, täydellinen ruukkukasveille ja parvekkeelle. Valitse väri, joka sopii kotisi sisustukseen. Lisäksi tarjoamme suuria puutarhakastelukannuja. Vihreä 2 litran tai 5 litran kannu on välttämätön jokaiselle puutarhalle tai viljelyspalstalle. Niiden antelias tilavuus mahdollistaa useiden kasvien kastelun ilman usein täyttämistä. Ergonominen ja leveä kahva helpottaa kuljetusta ja vähentää käsien väsymistä. Älä myöskään unohda kilpailukykyisiä hintojamme! Täydennä puutarhatarvikekokoelmaasi ja ota osaa ilmaiseen kotiinkuljetukseemme.

Verkkokaupassamme ostosten tekeminen on nopeaa, helppoa ja miellyttävää - huolehdimme kaikista puutarhatarpeistasi. Olet tervetullut milloin tahansa!