• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Turvepelletit

Turvepelletit ovat moderni ratkaisu taimien kasvattamiseen kotona ja ammattimaisesti. Tämän tuotteen ansiosta kylvät siemenet nopeasti, helposti värjäämättä käsiäsi. Kerromme sinulle, kuinka se on mahdollista!

Laajennettavat turvepelletit ovat pieniä turpeen osia, puristettuja ja peitettyjä biohajoavalla materiaalilla. Kastetut pelletit laajenevat ja muuttuvat ympäristöystävälliseksi “potiksi”. Turve on kevyt, läpäisevä, mutta imee kuitenkin runsaasti vettä - siksi se tarjoaa itäville siemenille ihanteelliset kehitysolosuhteet. Sinun ei tarvitse kantaa säkkejä kylvömaalla eikä valmistaa seosta itse. Lopetimme lastentarharuukkujen pesun uudelleen ja herkät juuret vaurioituivat uudelleen ja uudelleen elinsiirron aikana. Turvepelletit helpottavat merkittävästi taimen tuotantoa ja koska ne ovat 100-prosenttisia materiaaleja, voit istuttaa ne yhdessä kasvien kanssa. Tämä on ympäristöystävällinen, yritystä säästävä ja aikaa säästävä ratkaisu. Ostat korkealaatuisia turvepellettejä erikoishintaan verkkokaupastamme. Tarjoamme 18, 33 ja 44 mm paksut versiot pakkauksissa, jotka sisältävät erilaisia lukumääriä 10 - 996 kappaletta. Napsauta tuotetta, katso tarkemmin ja anna itsellesi testit tästä poikkeuksellisesta tuotteesta.

Kutsumme sinut ostoskierrokseen puutarhan siemenmarkkinoiden kautta. Kasvien kasvattaminen kanssamme on vähemmän vaivalloista ja tuo vielä enemmän tyytyväisyyttä. Tilaa turvepelletit edulliseen kotiinkuljetukseen.