• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Turvepelletit

Turvepelletit ovat moderni ratkaisu siementen kasvattamiseen sekä kotona että ammattimaisesti. Tämän tuotteen avulla voit kylvää siemeniä nopeasti ja helposti ilman, että likaat kätesi. Annamme selityksen siihen, kuinka se toimii!

Laajennettavat turvepelletit koostuvat pienistä turvepalasista, jotka on puristettu ja kääritty biohajoavaan materiaaliin. Kun ne kastellaan, nämä pelletit laajenevat muuttuen ekologiseksi "ruukkuksi". Turve on kevyttä, huokoista ja pystyy imemään merkittävän määrän vettä, tarjoten idättäville siemenille ihanteelliset olosuhteet kasvuun. Sinun ei enää tarvitse kantaa raskaita siemenmaan säkkejä tai valmistella seoksia itse. Sano hyvästit jatkuvasti toistuvalle taimiruukkujen pesemiselle ja herkkien juurien vahingoittamiselle istutettaessa. Turvepelletit tekevät taimien kasvattamisesta sujuvampaa. Koska ne on tehty 100% luonnollisista materiaaleista, voit istuttaa ne suoraan taimien kanssa. Tämä on ekologinen, kustannustehokas ja aikaa säästävä ratkaisu. Osta huippulaadukkaita turvepellettejä erikoishintaan verkkokaupastamme. Tarjoamme niitä paksuuksina 18, 33 ja 44 mm, ja pakkausvaihtoehdot vaihtelevat 10:stä 996:een kappaletta. Klikkaa tuotetta, katso tarkemmin ja kokeile tätä erinomaista tuotetta.

Liity meihin ostoskokemukselle online Garden Seeds Marketissa. Kasvien kasvatus avullamme on vähemmän työlästä ja antaa enemmän tyydytystä. Tilaa turvepelletit tänään ja nauti edullisesta kotiinkuljetuksesta.