• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Salvia siemenet

Löydä Salvia-lajin ihmeet puutarhakaupassamme, jossa tarjoamme huolella valitun valikoiman Salvia-siemeniä. Valikoimamme sisältää sekä puutarhasalviaa että muskottisalviaa, jotka molemmat ovat tunnettuja niiden lääkinnällisistä ja kulinaarisista käyttötarkoituksista. Voit olla varma, että tarjoamamme siemenet ovat huippulaatuisia ja niillä on erinomainen itävyys, koska ne tulevat vain luotettavilta toimittajilta. Tämä takaa onnistuneen kasvatuksen, edellyttäen tietysti, että noudatat suositeltuja kasvatusolosuhteita ja hoitokäytäntöjä.

Puutarhasalvia on monipuolinen lääkekasvi monilla eduilla. Se sisältää tulehdusta ehkäiseviä, supistavia, lievästi sienilääkkeitä ja yskänlääkkeitä. Olipa tavoitteenasi helpottaa ruoansulatusongelmia, laskea korkeaa verenpainetta tai hoitaa hitaasti paranevia haavoja, salvia auttaa sinua. Lääkinnällisten käyttötarkoitusten lisäksi salvia on herkullinen lisäke, joka antaa syvyyttä ja makua keittoihin, kastikkeisiin ja moniin muihin ruokiin. Kuitenkin maltillisuus on avain; salvialehtien eteerinen öljy voi olla varsin voimakas ja saattaa hallita ruokasi makua, jos sitä käytetään liikaa.

Toisaalta muskottisalvia on suosittu valinta alkoholijuomien, kuten oluen ja viinin, maustamiseen. Kuivattuna se toimii tuoksuvana mausteena niin liha- kuin kasvisruokiin. Sitä käytetään myös yleisesti saippuissa ja hajuvesissä.

Älä missaa tilaisuutta rikastuttaa puutarhaasi tällä monipuolisella yrtillä. Tilaa Salvia-siemenet tänään ja nauti niiden tuomista monista eduista, olipa kyseessä sitten lääkinnälliset sovellukset tai kulinaariset seikkailut. Ne ovat täydellinen lisäys mihin tahansa kukkapenkkiin, joka sinulla saattaa olla mielessäsi.