• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Mini kasvihuoneet

Oletko puutarhaharrastaja, mutta koet oman taimikasvatuksen liian vaikeaksi? Tai ehkä sinulla on kokemusta tomaattien tai kurkkujen taimista, mutta haluaisit kasvattaa vaativampia kasveja siemenistä? Kummassakin tapauksessa löydät kaiken tarvitsemasi tästä kategoriasta. Tutustu valikoimaamme minikasvihuoneita!

Minikasvihuone on astia, joka on suunniteltu tarjoamaan optimaaliset olosuhteet herkkien nuorten taimien ja kasvien itämiseen ja kasvuun. Tyypillinen minikasvihuone koostuu syvästä vahvasta muovialustasta ja läpinäkyvästä muovipeitteestä. Tällainen astia mahtuu noin kymmeneen ruukkuun tai turvemöhkäleeseen. Peite takaa lämmön ja suojaa maata liialliselta kosteuden menetykseltä, mikä on usein taimien kasvun tärkein syy epäonnistumiseen. Koko järjestelmä on helppo kuljettaa ja se voidaan sijoittaa esimerkiksi ikkunalaudalle, jossa kasvit saavat sopivan määrän valoa ilman vetoa. Verkkokauppamme tarjoaa minikasvihuoneita eri kokoisina. Suosittelemme muun muassa mustaa 47 x 15 cm:n minikasvihuonetta, jossa on 18 ruukkua, saatavana vihreänä, pinkkinä, violetina ja sinisenä. Tarvitsetko enemmän tilaa? Harkitse 30 tai 48 ruukun minikasvihuonetta. Tarjoamme myös suurta, ilmastoitu minikasvihuonetta kokeneemmille viljelijöille, joka varmistaa erinomaisen ilmanvaihdon ja poistaa tarpeen ylimääräiseen tuuletukseen. Jos haluat, että kylvöastiasi toimii myös koristeena, tutustu kotipuutarhaan, jossa on puinen koriste ja kansi - Respana Planter 77 cm minikasvihuone antaa sinulle mahdollisuuden luoda kotiisi miniatyyri vihreän keitaan. Tutustu muihin erikoistarjouksiimme; varmasti löydät jotain, joka sopii tarpeisiisi!

Kannustamme sinua hyödyntämään erikoishintojamme minikasvihuoneissa. Hyödynnä kausittaisia tarjouksiamme ja nauti ilmaisesta toimituksesta samalla kun laajennat puutarjaharrastustasi rajoittamatta. Kutsumme sinut lämpimästi tutustumaan verkkokauppaamme!