• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Pesulakorit

Pyykkikorit ovat täydellinen ratkaisu järjestyksen ylläpitämiseksi kylpyhuoneessasi ja kodinhoitohuoneessasi. Kokoelmamme sisältää kompakteja koreja, jotka on suunniteltu pieniin tiloihin eivätkä vie liikaa tilaa, sekä XXL-kokoisia vaihtoehtoja, jotka ovat ihanteellisia suuremmille talouksille. Tutustu kevyiden, käytännöllisten ja tyylikkäiden säiliöidemme valikoimaan löytääksesi sen, joka sopii parhaiten kylpyhuoneesi sisustukseen.

Jos tarvitset suuren korin kannella, meidän harmaanruskea 45 litran pyykkikorimme saattaa olla juuri se, mitä etsit. Sen suunnitteluun sisältyy tuuletusaukkoja, jotka edistävät ilmankiertoa ja ehkäisevät homeen muodostumista. Se ei ole ainoastaan käytännöllinen vaan myös muodikas, ja se toimii houkuttelevana lisänä sisustukseesi. Niille, jotka tarvitsevat vielä enemmän säilytystilaa, harkitse tilavaa harmaanruskeaa 60 litran Per-pyykkikoria. Valikoimaamme kuuluu myös malleja, kuten vihreä tai harmaa 65 x 44 cm Jost-pyykkikori, jonka verkko rakenne auttaa säilyttämään pyykin raikkaan tuoksun pidempään pesujen välillä. Älä unohda tutustua myös 12 litran Lotta-säilytyslaatikkoomme, joka on erityisesti suunniteltu mukavilla kahvoilla helpottamaan raskaiden, märkien pyykkien kantamista.

Kutsumme sinut tutustumaan laajaan pyykkikoriemme valikoimaan. Löydät ne kilpailukykyiseen hintaan ja saatavilla kätevään ovelle toimitettuna verkkopuutarhakaupassamme. Älä viivyttele – helpota päivittäistä rutiiniasi suuremmalla mukavuudella ja tehokkuudella.