• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Lämpömittarit ja sääasemat

Lämpömittarit ja sääasemat ovat hyödyllisiä laitteita, jotka helpottavat elämääsi. Verkkokauppassamme on laaja valikoima ulko- ja sisälämpömittareita sekä monitoimi sääasemat, joiden avulla voit mitata ilmankosteutta, ilmanpainetta tai tuulen suuntaa ja voimakkuutta. Kutsumme sinut tutustumaan tarkemmin näihin tuotteisiin!

Kaikissa kotitalouksissa tulee olla kätevä ulko-, valko- tai ruskean, 19 cm: n lämpömittarin, joka kestää pakkasta ja kuumuutta, kestävän ja helposti luettavan. Saatavana metalli- tai muovikotelossa. Ostat yhden erittäin kilpailukykyiseen hintaan kaupastamme! Tarjoamme myös laajan valikoiman sisälämpömittareita, sekä yksinkertaisia että koristeellisia. Tästä käytännöllisestä lisävarusteesta voi tulla tyylikäs lisäys olohuoneesi järjestelyihin. Katso vain poikkeuksellisen tyylikäs Indoor 40 x 150 mm: n puinen suora lämpömittari, joka on saatavana mahonki-, ruskeana, vaaleanruskeana tai tummanruskeana värivaihtoehtoina. Tilaa sisätiloissa tarttuva lastentarhalämpömittari lapsesi huoneeseen. Eläinten värikkäät, satu- ja sarjakuvasuunnittelut ilahduttavat jälkeläisiäsi. Pyöreän valinnan jääkaappi ja pakastinlämpömittari ripustimella, tarkka, mutta selkeä ja luettavissa oleva laite, on myös saatavana. Jos vietät aikaa kotitekoisten säilöntävalmisteiden valmisteluun, uusi keittiökone voi kiinnostaa sinua - 23 cm: n säilötyslämpömittari, jonka mittausalue on 0 - 100 ° C. Tämän laitteen avulla voit hallita keittomarmeladien ja muiden herkkujen lämpötilaa. Oletko amatööri viininvalmistaja vai oluen panimo? Sitten sinun tulee ehdottomasti tilata 18 x 130 mm: n itseliimautuva nestekidelämpömittari, joka varmistaa tarkan mittauksen hirsillä tai fermenterillä. Ensiluokkaisia sääasemia on saatavana myös myymälästämme. Näiden hyödyllisten laitteiden avulla voit mitata ilmakehän tekijöitä nopeasti ja luotettavasti. Aloita yksinkertaisella ja käytännöllisellä hopea-sääasemalla ripustimella - lämpömittarilla kosteusmittarilla tai monitoimilaitteella ja koristeellisella puutarha-sääasemalla - lämpömittarilla, tuulimittarilla ja sademittarilla. Tyylikäs, tyylikäs ripustettava sääasema - barometri, kosteusmittari ja lämpömittari -, joka koostuu kolmesta selkeästi suunnitellusta kellosta tummanruskeassa kotelossa, saattaa myös herättää mielenkiintosi.

Se ei ole ylivoimaisesti kaikkea mitä olemme sinulle laatineet: Garden Seeds Market-verkkokaupan tarjous kasvaa joka viikko. Pyrimme tarjoamaan sinulle korkealaatuisia tuotteita ja etsimme siksi jatkuvasti uusia mielenkiintoisia ratkaisuja. Pysy ajan tasalla, käytä ilmainen toimitus ja säästä vielä enemmän kanta-asiakkaille tarjottujen alennusten ansiosta. Kutsumme sinut erittäin tyydyttävään ostoskierrokseen!

-10%
2.13 2.37
Kampanja päättyy
-10%
2.58 2.86
Kampanja päättyy
-10%
2.62 2.92
Kampanja päättyy
-10%
2.62 2.92
Kampanja päättyy
-10%
2.62 2.92
Kampanja päättyy
-10%
2.62 2.92
Kampanja päättyy
-10%
2.65 2.94
Kampanja päättyy
-10%
2.65 2.94
Kampanja päättyy
-10%
2.65 2.94
Kampanja päättyy
-10%
2.67 2.97
Kampanja päättyy
-10%
2.67 2.97
Kampanja päättyy
-10%
2.67 2.97
Kampanja päättyy