• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Maatalouden siemenet

Tervetuloa Maatalouden siemenet -kategoriaan! Olemme koonneet tänne kattavan valikoiman viherlannoitukseen sopivia siemeniä, joista saat erinomaista vihreää lannoitetta sekä arvokasta tuoretta rehua eläimille. Tarjoamme korkeaa laatua edulliseen hintaan – katso, kuinka paljon voit säästää ostamalla maatalouden siemeniä kaupastamme!

Jos etsit viherlannoitukseen sopivia siemeniä, tutustu sinikäenkukan siementen valikoimaamme. Tämä kestävä kasvi kasvaa nopeasti, on erinomainen mesikasvi ja jättää maan erinomaiseen kuntoon – kuten muutkin palkokasvit, se hillitsee rikkakasvien kasvua samalla rikastuttaen maata typellä. Yhtä helppohoitoista talvivirnaa voi käyttää samalla tavalla, ja se on erinomainen tuoreena rehuna. Molemmat lajit toimivat korkealaatuisina vihreinä lannoitteina leikattuina ja maahan kyntäisinä. Kaupastamme voit ostaa sinikäenkukan ja talvivirnan viherlannoitussiemeniä edulliseen hintaan – tarjoamme myös suurpakkauksia! Jos kasvatat nautoja, hevosia, kaneja tai hyöty- tai koristelintuja, hanki Poľnohospodárske semená -kategoriaan kuuluvia rannikkokaalin siemeniä viherlannoitukseen. Tämä korkean sadon antava lajike, jolla on lyhyt kasvukausi, on arvokasta rehua ja eläimet syövät sitä mielellään. Katso, mitä muuta voimme tarjota!

Maatalouden siemenet huippulaatuisina ja joka budjettiin sopivalla hinnalla – kaupastamme löydät juuri sellaisia. Osta ensiluokkaiset kylvösiemenet verkosta poistumatta kotoasi. Säästääksesi vielä enemmän, tarkista ilmainen toimitusvaihtoehtomme. Toivotamme sinut tervetulleeksi selaamaan valikoimaamme ja toivotamme miellyttäviä ostoshetkiä!

5.15