• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Ixian sipulit, Ixia

Etsitkö tapaa elvyttää puutarhaasi? Ixian sipulit tarjoavat lumoavan tavan tuoda uutta elämää ulkoilmaparatiisiisi. Niiden eloisat värit tekevät niistä upean lisän mihin tahansa puutarhakokoelmaan. Verkkokaupassamme löydät kiehtovan valikoiman näitä upeita sipuleita, jotka varmasti valloittavat sydämesi. Sukella yksityiskohtiin ja päätä, mikä näistä kaunottarista koristaa puutarhaasi. Ehkäpä hurmaannut tulipunaisesta Venuksesta tai kenties kaksisävyisestä Spotlightista? Tutustu monipuoliseen valikoimaamme nähdäksesi, mitä muita yllätyksiä sinua odottaa!

Ixian sipulit, jotka ovat peräisin Etelä-Afrikasta, ovat monivuotisia kasveja. Nykyiset viljellyt lajikkeet ovat risteytyksen tuloksia, mikä johtaa upeaan värikkäiden hybridien kirjoon. Vaikka puolalainen nimi tälle kasville on "lepniczka", sitä käytetään harvoin, vaikka se viittaa osuvasti näiden kasvien tuottamaan tahmeaan nesteeseen. Ixian sipulit kuuluvat Iridaceae-heimoon ja ne kasvavat yleensä 50-80 cm korkeiksi. Ne versovat pienistä soikeista sipuleista, ja niitä seuraa herkät miekkamaiset lehdet. Todellinen nähtävyys piilee kuitenkin niiden kukissa - tähti- tai maljamaiset kukat, joissa on kuusi säteilevää terälehteä. Nämä kukat muodostavat ryhmiä varren yläosassa 5-12 kappaleen nipuissa, luoden upeita piikkejä sateenkaaren väreissä, hohtavasta valkoisesta syvään burgundinpunaiseen. Yhden kukkasen halkaisija on noin 5 cm. Mielenkiintoinen piirre on, että kukat aukeavat auringonvalossa ja sulkeutuvat varjossa tai auringonlaskun jälkeen.

Jos olet jo vakuuttunut näiden viehättävien kasvien tarpeellisuudesta puutarhassasi, anna meidän näyttää, kuinka upeasti ne sopivat keväiseen kukkapenkkiin. Ne sulautuvat täydellisesti tulppaanien tai hyasinttien joukkoon ja lumoavat eksotiikallaan. Kokoonpano, jossa on mukana Ixian sipulit, koristepensaat ja monivuotiset kasvit, toimii todellisena näyteikkunana puutarhallesi. Nämä sipulit sopivat myös täydellisesti leikkokukiksi ja niitä voi kasvattaa sisätilojen ruukuissa.

Ixian sipulit ovat loistava lisä mihin tahansa puutarhaan, hurmaavat eloisilla väreillään. Kannustamme sinua tutkimaan laadukasta sipulivalikoimaamme. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, harkittuja paketteja ja anteliaita eri kokoisia pakkauksia.

Älä epäröi tutkia tarjontaamme ja tehdä tilausta muutamalla yksinkertaisella klikkauksella tuodaksesi unelmapuutarhasi eloon.