• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

NANO-GRO-siemenet

Haluatko lisätä puutarhasi satoa? Tutustu NANO-GRO Siemenet -kategoriasta. Nämä siemenet, saatavilla verkkopuutarhakaupassamme, ovat lippusi runsaampiin satoihin. Ne tulevat maineikkailta ja rakastetuilta lajikkeilta ja niitä on vahvistettu NANO-GRO biostimulaattorilla, innovatiivisella ratkaisulla, joka voi lisätä satoa jopa 30%. Kiinnostunut? Syvenny valikoimaamme NANO-GRO Siemenet -kategoriassa.

NANO-GRO Siemenet edustavat huippua kylvömateriaalissa - ne on pinnoitettu voimakkaalla biologisella kasvu- ja sadon stimulaattorilla. NANO-GRO kaava painottaa turvallisuutta, ollessaan lempeä ympäristölle, ihmisille ja eläimille. Tämä biostimulaattori ei vain vahvista nuorten kasvien luonnollista puolustuskykyä, mutta myös parantaa niiden kykyä imeä ravinteita tehokkaasti ja hyödyntää varantojaan. Tuloksena? Siemenet, jotka itävät voimakkaasti, vastustaen lepotilaa jopa haastavissa olosuhteissa, kuten vesipulassa. Tällaiset taimet kehittävät laajoja, pitkiä juuria, joissa on hienoja juurisukasia, eivätkä ne osoita ennenaikaista kukintaa. Kasvit kasvavat johdonmukaisesti ja nopeasti ja niillä on lisääntynyt vastustuskyky ankaria sääolosuhteita, tauteja ja tuholaisia vastaan. NANO-GRO Siemenillä et vain osta siemeniä - teet strategisen investoinnin, joka voi tuottaa jopa 1/3 enemmän kuin tavalliset siemenet.

Verkkopuutarhakauppamme vastaa kaikkiin vihannesmieltymyksiisi NANO-GRO Siemenillä. Rapeasta Opolanka retiisistä ja raikkaasta May Queen -salaatista tukevaan Red Ball -punajuureen ja rapeaan Amsterdamin porkkanaan - meillä on kaikki mitä tarvitset. Ja niille, jotka pitävät persiljasta, Berlin Halblange -versio NANO-GRO Siemenistä on ehdoton. Erityisesti tyypillisesti hitaasti itävän juuripersiljan viljelyssä tämä biostimulaattori lisää huomattavasti kasvin elinvoimaa, johtaen täyteläisiin, vankkoihin juuriin.

Miksi odottaa? Päivitä puutarhasi huipputeknologisilla ratkaisuilla. Anna kilpailukykyisten hintojemme houkutella sinua ja investoi vertaansa vailla olevaan laatuun. Maksimoi vihannessatosi NANO-GRO Siemenillä. Iloista ostoksia ja voit olla varma tyytyväisyystakuustamme!