• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Koristekurpitsan siemenet

Jos arvostat vihannesten koristeellista arvoa, niin meidän Koristekurpitsan siemenet -kategoria on sinulle täydellinen valinta. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia lajikkeita, joten varmasti löydät juuri sinulle sopivan.

Harkitse esimerkiksi "Sultan's Turban" -lajikkeen siementen kokeilemista, mikä tuottaa ainutlaatuisesti muotoiltuja hedelmiä, jotka muistuttavat itämaisia päähineitä. Koristekurpitsa "Baby Boo" saattaa myös herättää kiinnostuksesi tarjoten hedelmiä, jotka ovat täydellisiä kuivattuihin järjestelyihin. Jos haluat luoda lyhtyjä Halloweeniin, "Jack O'Lantern" -kultivaari on paras valinta. Sinun tarvitsee vain poistaa siemenet ja leikata muotoja kuoreen ja hedelmälihaan. Epäröiville meillä on myös monipuolinen valikoima Koristekurpitsan siemeniä, jotka kehittyvät reheviksi versoiksi, täydellisiä peittämään pylväs tai aita.

Ole varma siitä, että kaikki siemenet Koristekurpitsan siemenet -kategoriassamme ovat korkealaatuisia ja niillä on erinomainen itävyys, koska ne ovat peräisin vain tunnetuilta tuottajilta.