• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Unikon siemenet

Oletko koskaan harkinnut unikonsiementen kasvattamista? Puutarhakaupassamme voit löytää kaksi tätä suosittua kasvia – tavallinen unikko ja Islannin unikko. Tarjoamamme siemenet ovat korkealaatuisia ja niillä on erinomainen itävyys, koska ne tulevat yksinomaan tunnetuilta toimittajilta. Tämä takaa onnistuneen viljelyn, kunhan oikeat kasvuolosuhteet täyttyvät.

Tavallinen unikko kasvaa jopa 50 cm korkeaksi ja siinä on puolikaksinkertaisia tai kaksinkertaisia kukkia eloisissa punaisen, valkoisen, vaaleanpunaisen tai violetin sävyissä, jotka kaunistavat puutarhaasi koko kesän ajan. Tämä kasvi on ihanteellinen lisä maalaistyylisiin puutarhoihin, jossa se voi kukoistaa muiden koristekukkien tai ruohojen rinnalla. Tavallinen unikko ei ole vain kaunis puutarhan asukas, vaan se on myös täydellinen leikattuihin kukka-asetelmiin, jotka kohentavat sekä kodin ympäristöä että sen sisätiloja. Lisäksi jotkut tavallisen unikon lajikkeista ovat käytössä yrttilääketieteessä. Se voidaan kylvää yhdessä Islannin unikon kanssa, joka tuottaa kukkia upeissa valkoisen, keltaisen, oranssin tai punaisen sävyissä. Olipa kyseessä kukkapenkit tai maljakot (muista, että leikattujen unikkojen maljakkoikää pidentääksesi, liota niiden vartten päätä kuumaan veteen), ne tekevät varmasti vaikutuksen.

Menestyäkseen unikot vaativat erityisiä kasvuolosuhteita. Ne pitävät humuspitoisesta, hyvin kuivattavasta maasta ja aurinkoisista paikoista. Kuitenkin jopa vähäisellä puutarhanhoidon tietotaidolla unikoiden viljely pitäisi olla helppoa.